Pawshake logo
Pinja

Kotoisa Hoitopaikka

Helsinki
Asuu 1 lemmikki lemmikin kanssa
Vastaa yleensä yhden päivän kuluessa
<15h
Vastausaika
100%
Vastausprosentti
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
15 EUR jokaisesta lisälemmikistä
35 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat

Tietoa - Pinja

Tietoa minusta:

Minä olen Pinja, helsinkiläinen 23 vuotias opiskelija. Minulla on 2,5 vuoden lemmikinhoitajan työkokemus Tassuvahti Oy:n kautta. Olen ollut Tassuvahdin kuukauden työntekijä ja saanut pelkästään positiivista palautetta asiakkailta.Näiden vuosien aikana olen tavannut kaikenrotuisia ja -kokoisia koiria ja tullut kaikkien kanssa toimeen hienosti. Olen hyvin kärsivällinen ja pitkähermoinen, joten pärjään myös jääräpäisempien lemmikkien kanssa. Kuvailisin itseäni myös vastuuntuntoiseksi ja huolelliseksi.

Nykyään asun puolisoni ja hamsterimme kanssa tilavassa kaksiossa Mellunmäessä hyvien lenkkeilymaastojen läheisyydessä. Asunnossamme on tilaa isommankin koiran ottaa omaa tilaa ja peuhata. Meillä ei ole omaa pihaa. Koska asunnossamme on hamsteri, en ota kissoja hoitoon kotiini. Asuntomme on toisessa kerroksessa, eikä rapussa ole hissiä, joten isompien koirien tulisi pystyä nousemaan portaita. Pienemmät koirat voin tarvittaessa kantaa.

Päivisin opiskelen graafista suunnittelua ammattikorkeakoulussa. Harrastuksiini kuuluu maalaaminen, kitaran soitto ja valokuvaaminen. Otan mielelläni valokuvia lemmikeistä ja lähetän niitä asiakkaille, jotta asiakas näkee kuinka lemmikillä menee. Meillä hoidossa olevat lemmikit pääsevät usein myös maalausmalleiksi! Puolisoni on myös ikäiseni opiskelija ja äärimmäisen koirarakas. Vapaa-aikamme käytämme katsoen elokuvia ja pelaten lautapelejä.

Millaisia lenkkejä tarjoan?

- Tarjoan tunnin mittaista ulkoilutusta koirille. En kuitenkaan lenkkeile sekunttikellon kanssa, joten joskus lenkki saattaa hieman venyä. Jos koira ei halua lenkkeillä koko tuntia, voin viettää jäljelle jäävän ajan koiran kanssa sisällä leikkien. Voin lenkittää useampaa koiraa samaan aikaan. En vie koiria koirapuistoon, ellei asiasta ole etukäteen asiakkaan kanssa keskusteltu.

Millaista vuorokausihoitoa tarjoan?

- Tarjoan koirien vuorokausihoitoa kotonani. Meillä hoidossa olevaa koiraa kohtelemme, kuin omaa perheenjäsentämme. Annamme koiran tulla sohvalle ja nukkua jalkopäässä, mutta emme anna koirien syödä ihmisten ruokaa. Uskon positiiviseen kasvatukseen; kehun ja palkitsen hyvästä käytöksestä, enkä huuda tai rangaitse koiraa. Pystyn kuitenkin olemaan koiralle jämäkkä ja komentamaan tarvittaessa. En kuitenkaan ole koiran kouluttaja. Vaikka olen kokopäiväisesti opiskelija, teen suuren osan opinnoistani kotona, joten meillä hoidossa olevat koirat eivät joudu olemaan yksin montaa tuntia päivässä, jos ollenkaan. Jos puolisoni jää kotiin hoitokoiran kanssa, hän tietysti pitää koiralle seuraa, mutta vain minä vien koiran lenkille. Yksin jäädessään koira saa liikkua meillä vapaasti. Lenkitän hoidossa olevia koiria 3-4 kertaa päivässä, pyrkien noudattamaan koiralle tuttua päivärytmiä.

Kuvissa olevat koirat ovat meillä hoidossa olleita koiria. Lenkkeilykuvat ovat otettu meidän pihapiirissä.

Toivottavasti tapaamme pian!

Hoitajan Pinja palvelut

Hoitajan kotona

Koiran kotihoitoa
Kotihoito tapahtuu lemmikinhoitajan luona ja kestää n. 24 tuntia.
15 EUR jokaisesta lisälemmikistä
35 EUR
/
Koiran päivähoito
Luotettavaa koiran päivähoitoa
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
25 EUR
/päivä

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Kalenteri

Hoitajan Pinja lemmikit

Zeppeliini
Marsu

Tietoa hoitajan Pinja kodista

Hyväksytyt lemmikit

Koiran sukupuoli
Naaras & Uros
Kissat
kaikenlaiset
Fretit
kaikenlaiset
Pieneläimet
jyrsijät, kanit, ...

Hoitajan Pinja koti

Asunto
Pieni ulkoilualue
Ei lapsia

Taidot

Erityistaidot

Puhun englanti & suomi
+10 vuotta kokemusta
Koirien koulutustekniikat ovat tuttuja

Kokemusta kuuroista ja sokeista lemmikeistä.

Voi antaa

Suun kautta annettavia lääkkeitä
Ensiapu ja elvytys lemmikeille
lääkepistoksia

Kokemusta

eläinten hyvinvointiin liittyvästä vapaaehtoistoiminnasta
Rescue-lemmikeistä
Käytösongelmat

Tilastot

<15h
Vastausaika
100%
Vastausprosentti
16w sitten
Viimeksi nähty
SMS
Vahvistettu
Email
Vahvistettu
Pinja

Pinja

Kotoisa Hoitopaikka

Helsinki
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
15 EUR jokaisesta lisälemmikistä
35 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat
Ota yhteyttä Pinja

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi premium vakuutuksesta, 24/7 asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, kuvapäivityksistä ja muusta!

Ota yhteyttä Pinja