Meidän tarinamme

Meidän tarinamme

Labradorinnoutaja nimeltään Ibeau

Pawshaken toisen perustajan Dries Couckesin elämä kääntyi päälaelleen vuonna 2009, kun hänen isällään Luc Couckella (joka nukkui pois 2012) diagnosoitiin keuhkosyöpä 60 vuoden iässä. Lukuisien kemoterapiahoitojen aikana Dries ja hänen kaksi veljeään yrittivät parhaansa tukeakseen vanhempiaan. Pian kävi kuitenkin selväksi, että hänen vanhempiensa labradorinnoutaja Ibeau tulisi tarvitsemaan jonkun hoitajan. Valitettavasti Dries ei voinut majoittaa Ibeauta, koska se ei tullut toimeen hänen mäyräkoiransa Brownien kanssa. Sen lisäksi Driesin molemmat veljet olivat juuri saaneet perheenlisäystä, eikä heilläkään ollut mahdollisuutta ottaa vastuuta Ibeaun hoidosta.  

Dries tiesi, että jossakin hänen yhteisössään täytyi olla koiraihminen, joka voisi majoittaa Ibeaun väliaikaisesti. Ongelmana oli vain löytää tämä henkilö. Ja niin, vuonna 2010, Dries käynnisti Pawshaken idean, postauksellaan eläinnettiyhteisö pets.be:n Facebook-sivulla, jonka hän oli perustanut vuonna 2002. (Voit lukea vieläkin alkuperäisen postauksen  täältä).

Välittömästi yhteisö vastasi positiivisesti ja innokkaasti. Ja niin Pawshaken idea oli syntynyt!

Kaksi perustajaa, yksi intohimo

Dries Coucke (vas.) & Tanguy Peers (oik.)

Idea jatkoi kehittymistään Driesin mielessä, mutta kiihdytti kasvuaan 2013, kun hän otti asian puheeksi Tanguy Peersin, entisen eBay-kollegansa kanssa. Yhteinen intohimo käyttää internetiä merkityksellisten kontaktien luomisen välineenä ruokki ajatusta ja niin he aloittivat matkansa yrittäjyyteen, tuodakseen Pawshaken maailmalle ja parantaakseen lemmikkien ja omistajien elämiä. Se matka jatkuu tänäkin päivänä.  

Kolmas perustaja: Pawshake-yhteisö.

Dries ja Tanguy käyttävät 25+ vuoden kokemustaan hyväkseen kehittäessään nettiyhteisöä parantamaan lemmikkien ja niiden omistajien hyvinvointia. Mutta ihan tämän projektin sydämessä on kuitenkin yhteisö itse: ilman tämän yhteisön tukea ja ehdotuksia, Pawshake ei olisi koskaan nähnyt päivänvaloa. Dries ja Tanguy kiittävät teitä kaikkia kiinnostuksestanne ja kutsuvat teidät Pawshake yhteisön jäseneksi, rekisteröitymällä tälle sivustolle ja vierailemalla Pawshaken Facebook-sivulla.