Pinja

Eläinrakas hoitaja kaiken karvaisille ihanuuksille🥰

Turku
13 kertaa suosikkihoitaja
6 toistuvaa asiakasta
Viimeksi varattu 3 päivää sitten
Otettu yhteyttä viimeksi 3 päivää sitten
Vastaa yleensä yksi tunti kuluessa
10 h sitten
Viimeksi nähty
<1h
Vastausaika
Koiran päivähoito
Päivähoitoa hoitajan kotona
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
30 EUR
/päivä
Muut palvelut ja hinnat

Tietoa - Pinja

Moikka! Kiva kun löysit mun/meidän profiiliin! ☺️

(Olen lisännyt tekstiin väliotsikot lukemisen helpottamiseksi, luethan kaikki kohdat ja mikäli kysyttävää jää kysy rohkeasti!)

(Vanhoille asiakkaille aina alennus!)

MEISTÄ:

Meidän perheeseen kuuluu minä (Pinja) ja mieheni (Olli). (Kerron meistä molemmista sillä välillä voi olla päiviä/hetkiä jolloin olen itse töissä mutta lemmikki voi olla mieheni kanssa ja toisinpäin). Meidän luona lemmikkisi saa paljon huomiota ja liikuntaa! taikka vanhemmat lemmikit saavat rauhallisen ja turvallisen ympäristön levätä😊 joten kerrothan varausta tehdessä lemmikisi tarpeet, jotta voimme antaa parasta mahdollista hoitoa juuri hänelle/heille❤️

Otamme mielellään hoitoon kaiken kokoisia ja ikäisiä karvakavereita, emme kuitenkaan ota hoitoon agressiivisa lemmikkejä.

Lääkkeiden antaminen sujuu myös ongelmitta mikäli sille on tarvetta (minulla on myös kokemusta lääkkeenantamisesta sitä vastustaville kavereille🤭)

Asumme kerrostalossa suht isossa kaksiossa (noin 43neliötä) mieheni kanssa joten tilaa löytyy. 😇 ( Talossa on myös hissi joten vanhemmat koirat tai muuten esim lonkkavikaiset pääsevät näppärästi hissillä ylös) Kotimme sijaitsee lenkkipolun varrella. Mikäli lemmikki viihtyy myös autossa on meillä mahdollisuus lähteä myös metsälenkeille.

PINJA:

Moikka! Olen 21-vuotias nuori ja alunperin kotoisin Espoosta! Perheessäni on aina pienestä asti ollut eriliaisa lemmikkejä. Koiria, kissoja,lampaita,kanoja, liskoja ja vaikka mitä muita. 🐏🐓

Olen myös työskennellyt eläinlääkärissä vuoden ajan hoitajana/avustajana ja avustanut eläinlääkäriä kaikissa mahdollisissa toimenpiteissä ja täten oppinut huimasti lisää niin sanotun perustiedon lisäksi. Työskennellessä keskityin hoitajakäynteihin, anestesian valvontaan, olin toimenpiteissä tukena ja välillä myös anestesiassa/leikkauksissa mukana 😊

Lemmikit ja eläimet ovat minulle aina olleet erittäin lähellä sydäntä.

Autolla pääsen noutamaan lemmikin ja myös tuomaan takaisin mikäli se ei itsellesi ole mahdollista😇

Mikäli lemmikin hoitoon jättäminen tuntuu stressaavalta ja pelottavalta tai jännität miten lemmikkisi suhtautuu minuun/meihin hoitajana, mielelläni tapaisin lemmikin ennen varsinaista päätöstä. Näin voimme molemmat varmistaa että lemmikkisi varmasti viihtyisi kanssani/kanssamme🥰 Lemmikin hyvinvointi etusijalla 😌

Toki mikäli koiran/kissan tai muun lemmikin voinnissa huomaan jotain erityistä mielellään myös hyödynnän hoitajan työn taustaani ja annan hoitovinkkejä tai neuvoja! (Minulta saa myös vapaasti kysyä neuvoja, jos mieleen tulee jotain)❤️

OLLI:

Moi! Olen 22- vuotias nuori. Kotoisin Yliskulmalta 😊 meidän perheessä oli Beagle koira ja tämän ansiosta olen pienestä asti kasvanut koiran kanssa. Vanhempani ovat myös ottaneet usein koiria meille hoitoon. Pawshaken kautta meillä on myös Pinjan kanssa ollut hoidossa paljon erilaisia koirakavereita ja myös pari kisua 🐱 Olen tullut hyvin toimeen heidän kaikkien kanssa 😄 tykkään ulkoilla koirien kanssa pitkiä lenkkejä ja leikkiä niin sisällä kun ulkonakin 🎾

Pinja työskentelee usein viikonoppuja ja iltoja jolloin olen koirien kanssa ollut keskenään, jolloin he eivät joudu jäämään yksin😄 näin he saavat paljon huomiota ja liikuntaa.

VARAUKSEN TEKEMINEN:

Profiilissani on kaikki hoitomahdollisuudet auki (kotikäynnit katson kuitenkin aina sijainnin perusteella) (mikäli asut lähellä allennan hoitohintaa aina sen mukaisesti) (sama pätee kissojen kotihoidossa)

Kun teet varausta valitsethan oikeat päivät ja hoidonmuodon (mikäli et ole varma niin kerro viestissä millaista hoitoa kaipaat niin voimme yhdessä katsoa että varaus tehdään oikein😊)

Mikäli varausta tehdessä on jotain erityistoiveita/järjestelyjä esim lemmikin tuomisessa/hakemisessa, sovin näistä mielellään joustavasti. Haluamme antaa mahdollisimman reilun ja toimivan ratkaisun aina yksilöllisesti.

Kerrothan ensimmäisessä viestissä myös hiukan lemmikistäsi esim

⁃ Lemmikin ikä

⁃ Pärjääkö hän yksin vai tarviteeko hänen kanssaan olla koko

ajan

⁃ Onko hänellä sairauksia/lääkityksiä

⁃ Kaipaako hän paljon liikuntaa vai onko mahdollisesti tottunut pienmpiin kävelyihin

⁃ Miten hän tulee toimeen muiden koirien kanssa (esim ulkoillessa)

⁃ Onko ruokailun kanssa ongelmia? Syökö hyvin vai tulisiko sitä tarkkailla

Näin varmistamme varausta tehdessä että kaikki lemmikin tarpeet voidaan täyttää kyseisenä ajankohtana (esim että jompikumpi meistä on kotona, mikäli lemmikkiä ei voi jättää yksin)

Lähetämme aina oletuksen mukaan väliaikatietoja ja kuvapäivityksiä lemmikistäsi 🥰

Vastaathan myös viesteihin mahdollisimman pian (ethän jätä vastaamatta mikäli et haluakkaan tehdä varausta) näin varmistumme siitä että paikka on auki jollekkin toiselle 😄

Varauspyyntöjä on tullut yllättävän paljon ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian. Tämän takia varauksen loppuun suorittaminen on tärkeää niin pysyn itsekkin kartalla varauksista😊 mikäli et halua/pysty tekemään varausta loppuun sitä tehdessä voimme toki sopia tästä erikseen (jolloin suoritat varauksen loppuun viimeistään päivää ennen hoitoaikaa/tai tutustumiskäynnin yhteydessä)

HOIDON JÄLKEEN?

Arvostamme suuresti arvostelun jättämistä 😊 näin tiedämme mikäli jotain parannettavaa jäi ja mahdolliset muut varaajat näkevät teidän kokemuksen meidän antamasta hoidosta joka voi auttaa heitä päätöksen tekemisessä ja antaa turvallisemman olon lemminkn hoitoonjättämisestä mikäli se jännittää 🥰

Hoitajan Pinja palvelut

Hoitajan kotona

Koiran päivähoito
Luotettavaa koiran päivähoitoa
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
30 EUR
/päivä
Koiran kotihoitoa
Kotihoito tapahtuu lemmikinhoitajan luona ja kestää n. 24 tuntia.
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
50 EUR
/

Pinja tarjoaa myös

Trimmaus
Lemmikkien noutaminen / tuominen

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Arviot

starstarstarstarstar
Kommunikaatio
starstarstarstarstar
Tunnollisuus
starstarstarstarstar
Profiilin paikkansapitävyys
starstarstarstarstar
Eläinten kohtelu
starstarstarstarstar
Arvo
starstarstarstarstar
Koiran kotihoitoa
Taina, 2024-04-29

Oikein hyvää ja koiralähtöistä hoitoa!

starstarstarstarstar
Koiran kotihoitoa
Anja, 2024-04-08

Pinja and Olli took care of our dog for 8 nights. I cannot praise them enough! Our shy dog was looked after very well, and I received many updates! If I ever need a dog sitter again, I will surely contact them again!

1
2
3
4
5
...
10
next page

Kalenteri

Tietoa hoitajan Pinja kodista

Hyväksytyt lemmikit

Pennut
< 1 vuotta
Koirien koot
0-40 kg
Koiran iät
0-20 vuotta
Kissat
kaikenlaiset
Fretit
kaikenlaiset
Pieneläimet
jyrsijät, kanit, ...

Hoitajan Pinja koti

Asunto
Ei lapsia

Taidot

Erityistaidot

Puhun englanti & suomi
+5 vuotta kokemusta
Perheessä aina pienestä asti ollut lemmikkejä. Kaikki koirat ovat olleet rescue koiria 🥰 lisäksi on ollut kolme kissaa ihan pennuista viimeisiin hetkiin asti. Myöskin vähän erikoisempia lemmikkejä on ollut, esim kolme iguaania 🦎

Kokemusta

eläinten hyvinvointiin liittyvästä vapaaehtoistoiminnasta
Rescue-lemmikeistä

Tilastot

Puhelinhaastateltu
Vahvistettu
SMS
Vahvistettu
Email
Vahvistettu
Pinja

Pinja

Eläinrakas hoitaja kaiken karvaisille ihanuuksille🥰

Turku
Koiran päivähoito
Päivähoitoa hoitajan kotona
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
30 EUR
/päivä
Muut palvelut ja hinnat
Ota yhteyttä Pinja

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi premium vakuutuksesta, 24/7 asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, kuvapäivityksistä ja muusta!

Ota yhteyttä Pinja