Pawshake logo
Nelli

Luotettava ja eläinrakas hoitaja

Tampere
2 kertaa suosikkihoitaja
1 toistuva asiakas
Viimeksi varattu 2 päivää sitten
Otettu yhteyttä viimeksi 2 päivää sitten
Asuu 1 koira lemmikin kanssa
Asuu Cockerspaniel Allu kanssa
Vastaa yleensä yksi tunti kuluessa
5 h sitten
Viimeksi nähty
<1h
Vastausaika
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
35 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat

Tietoa - Nelli

Moikka! 

Olen huolehtivainen ja luotettava eläintenystävä, ja haluaisin tarjota turvallisen paikan lemmikille omistajan menojen ajaksi. Olen 25-vuotias yliopisto-opiskelija ja teen etätöitä kotonani Tampereella Aakkulassa. Asun 55 neliöisessä kaksiossa myös eläinrakkaan mieheni ja 3-vuotiaan, leikkaamattoman koirani, Allun kanssa. Asunto on "pienkerrostalo", jossa asun maatasossa. Asuinalue on hyvin rauhallinen. Kuvista voi nähdä, että asunnossani on tilaa koiralla leikkiä tai vaikka oleskella isolla sohvalla. 

Syyskuuhun asti työskentelen kokoaikaisesti kotonani ja tämän jälkeen jatkan opintojani, jolloin aikataulut ovat huomattavasti joustavammat. Etätyöni kuitenkin mahdollistaa sen, että voin huolehtia kotonani lemmikistäsi myös työpäiväni aikana, kuten huolehdin myös omasta koirastanikin. Oma koirani asuu välillä yhteishuoltajansa luona, joten kotini on silloin tällöin myös täysin ilman muita lemmikkejä. Minulla on auto käytettävissäni. 

Minulla/perheelläni on ollut aina eläimiä laidasta laitaan, joten kokemusta löytyy villakoirista bokseriin ja chowchowiin asti, oma cockerspanielini mukaanlukien. Kokemusta löytyy tämän lisäksi hyvin monista eri jyrsijöistä sekä useammasta kanista ja kissoista. Tarvittaessa myös lääkkeiden anto onnistuu sinun antamiesi ohjeiden mukaisesti. Kotoani löytyy erilaisia pehmeitä leluja, aktivointi leluja ja vetoköysiä koiran kanssa leikkimiseen. 

Alueellani on lenkkipolkuja tai mahdollisuus kävellä esimerkiksi Hakametsän koirapuistoon. Asunnossani on erillinen makuuhuone, joten lemmikkien pitäminen eri tiloissa yön ajan onnistuu myös. Ajankohdat ovat sovittavissa melko joustavasti, joten ota rohkeasti yhteyttä! Kotikäyntejä voin tehdä arkisin n. klo 15-16 eteenpäin iltaisin.

Etenkin koirien kanssa voidaan halutessasi ottaa tutustumiskäynti oman koirani kanssa, jotta nähdään tulevatko toimeen. Omalla koirallani ei ole aiemmin ollut yhtään ongelmia muiden koirien kanssa, omani on hieman alistuva tapaus eikä yritä osoittaa valtaansa muita uroskoiria kohtaan. Koirani nauttii, kun saa koiraseuraa ja leikkikaverin! Koirani on ollut eroahdistunut, joten siitäkin löytyy kokemusta. 

Kotikäynneillä huolehdin kodistasi aivan kuin omastanikin sekä siitä, että lemmikillä on turvallinen olo olla! Olen savuton ja rauhallinen hoitaja, joka välittää eläinten hyvinvoinnista. Haluan omistajan olevan huoletta jättäessää lemmikkinsä hoitoon, sillä tiedän, miltä oman rakkaan lemmikin jättäminen tuntuu. Omistaja saa näin ollen myös terveisiä hoidon aikana, jotta voi olla rauhallisin mielin ja varma siitä, että oma lemmikki on hyvässä hoidossa. 

Kommunikoin myös sujuvasti englanniksi. I can communicate fluently in English as well. 

Hoitajan Nelli palvelut

Hoitajan kotona

Koiran kotihoitoa
Kotihoito tapahtuu lemmikinhoitajan luona ja kestää n. 24 tuntia.
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
35 EUR
/
Koiran päivähoito
Luotettavaa koiran päivähoitoa
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
25 EUR
/päivä

Kotonasi

Koiran ulkoilutus
Löydä luotettava koiran ulkoiluttaja
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
10 EUR
/kävely
Yksi kotikäynti päivässä
Varaa lemmikinhoitaja käymään kotonasi ruokkimassa lemmikkisi ja viettämässä niiden kanssa aikaa.
15 EUR
/päivä
Kaksi kotikäyntiä päivässä
Kaksi kotikäyntiä lemmikillesi
24.98 EUR
/päivä
Talovahti
Lemmikinhoitaja pitää huolen lemmikistäsi kotonasi yön yli
40 EUR
/

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Arviot

starstarstarstarstar
Kommunikaatio
starstarstarstarstar
Tunnollisuus
starstarstarstarstar
Profiilin paikkansapitävyys
starstarstarstarstar
Eläinten kohtelu
starstarstarstarstar
Arvo
starstarstarstarstar
Kotikäynnit
Minna, 2022-08-07

Aivan ihana eläimen/eläinten hoitaja. Piti huolta mun +16v (mummeli)kissastani ja kaikki meni hyvin! Ennen hoitojaksoa nähtiin, ja vaikutti niin mukavalta hoitajalta että jäi niin mukava olo jättää kisu hoidettavaksi vklp ❤

starstarstarstarstar
Koiran ulkoilutus
Minna, 2022-08-01

Löysimme Nellin tämän sovelluksen kautta ja kaikki meni enemmän kuin hyvin. Nelli on luotettava, täsmällinen ja mukava. Hän selvästi ymmärsi kahden rescue-koiramme erityistarpeet. Sovimme tutustumiskäynnin ennen varsinaista ulkoilutuskäyntiä. Tämä antoi hyvän pohjan meille kaikille, ja varmasti auttoi myös koiria tunnistamaan tutun hajun ja ihmisen kun tuli varsinaisen käynnin aika. Isot kiitokset Nellille. Suosittelemme ehdottomasti häntä myös muille asiakkaille.

1
2
3
next page

Kalenteri

Hoitajan Nelli lemmikit

Allu
Cockerspaniel

Tietoa hoitajan Nelli kodista

Hyväksytyt lemmikit

Pennut
< 1 vuotta
Koirien koot
0-40 kg
Koiran iät
0-20 vuotta
Kissat
kaikenlaiset
Pieneläimet
jyrsijät, kanit, ...

Hoitajan Nelli koti

Asunto
Keskikokoinen ulkoilualue
Ei lapsia
Hätäkuljetus

Taidot

Erityistaidot

Puhun englanti & ruotsi & suomi
+10 vuotta kokemusta

Voi antaa

Suun kautta annettavia lääkkeitä

Tilastot

Nelli

Nelli

Luotettava ja eläinrakas hoitaja

Tampere
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
35 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat
Ota yhteyttä Nelli

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi premium vakuutuksesta, 24/7 asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, kuvapäivityksistä ja muusta!

Ota yhteyttä Nelli