Minna

Lemmikin hoitoa omistajan ehdoilla

Espoo
30 kertaa suosikkihoitaja
7 toistuvaa asiakasta
Otettu yhteyttä viimeksi 6 päivää sitten
Vastaa yleensä yhden päivän kuluessa
6d sitten
Viimeksi nähty
<19h
Vastausaika
Yksi kotikäynti päivässä
Min. 30 minuutin hoitokäynti kotonasi
15 EUR
/päivä
Muut palvelut ja hinnat

Tietoa - Minna

HOX! Jos olen hoitanut lemmikkiäsi aiemmin, mutta kalenterini on suljettu, voit silti varmistaa olenko vapaa vai en. Joskus voi onnistua tutun lemmikin hoitaminen blokkauksesta huolimatta.

Hoidan koiria vain epäsäännöllisesti, eli minusta ei saa esimerkiksi viikottaista hoitajaa. Postailen hoidokkeja omistajien luvalla instagramiin @minnankoirat.

Olen aina rakastanut eläimiä, etenkin koiria, ja monet kaverini ovat ihmetelleet miksei minulla ole jo omaa koiraa. Jo lapsena olen haaveillut omasta koirasta mikä on johtanut useamman kirjan lukemiseen ja lisäksi aikuisena kasvattajavisiitteihin. Olen hoitanut jo lapsesta pitäen naapurien koiria sekä kouluttanut niitä. Eräs kultainennoutaja oli minulle kuin oma koira ja hoidin koiraa pennusta eläkepäiville asti. Minulla on myös kokemusta pienistä aroista chihuahuoista aina isoihin laumanvartijamixeihin saakka. Olen myös hoitanut useita kissoja ja aikuisiällä valokuvannut muutamia hoitokoiria. 

Hoitajana menen omistajan ehdoilla. Oli sitten kyse lenkkiajoista, nukkumapaikasta tai herkkujen määrästä. Asun Leppävaarassa jossa on lähellä hyvät lenkkipolut ja urheilen aktiivisesti joten pidemmät reippaat lenkit eivät ole ongelma. Olen maalta kotoisin ja entisenä suunnistajana metsä on minulle kotoinen paikka. Osaan myös ottaa rennosti ja erään hoitokoiran kanssa lempipuuhaamme olikin maata sohvallani vierekkäin Netflixiä katsoen. Rapsutukset kuuluivat pakettiin.

Olen 30-vuotias. Teen töitä IT-alalla ja voin tehdä töitä etänä, joten lemmikkisi ei tarvitse olla yksin. Asun omistamassani asunnossa joka on ensimmäisen kerroksen kaksio, jossa on 64 neliötä eli tilaa on. Asunnossa on lasitettu parveke ja sauna. Meidän toimistolle saa myös tuoda koiria, joten minun on mahdollista ottaa koira mukaan työpaikalle. Tämä tietysti vain ja ainoastaan omistajan luvalla. Toimistollamme saa olla maksimissaan kolme koiraa kerralla ja kaikki koirat ovat ystävällisiä, sosiaalisia sekä rokotettuja. 

Toivon että lemmikit ovat rokotettuja eivätkä omaa isoja käytöshäiriöitä, ovat sisäsiistejä ja jättävät puiset kalusteeni rauhaan. Asuntooni kuuluu rapun äänet, mutta muuten asuntoni on erittäin hyvin äänieristetty. Pieni haukkuherkkyys ei siis haittaa. Tuothan mukanasi lemmikin ruoat ja muut tarvikkeet.

Laita ihmeessä viestiä, jos heräsi kysyttävää!

Hoitajan Minna palvelut

Hoitajan kotona

Koiran päivähoito
Luotettavaa koiran päivähoitoa
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
25 EUR
/päivä
Koiran kotihoitoa
Kotihoito tapahtuu lemmikinhoitajan luona ja kestää n. 24 tuntia.
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
35 EUR
/

Kotonasi

Yksi kotikäynti päivässä
Varaa lemmikinhoitaja käymään kotonasi ruokkimassa lemmikkisi ja viettämässä niiden kanssa aikaa.
15 EUR
/päivä
Talovahti
Lemmikinhoitaja pitää huolen lemmikistäsi kotonasi yön yli
50 EUR
/

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Arviot

starstarstarstarstar
Kommunikaatio
starstarstarstarstar
Tunnollisuus
starstarstarstarstar
Profiilin paikkansapitävyys
starstarstarstarstar
Eläinten kohtelu
starstarstarstarstar
Arvo
starstarstarstarstar
Koiran kotihoitoa
Noora, 2024-02-04

Ehdottomasti paras koiranhoitopaikka tähän mennessä! Heti kättelyssä kävi selväksi, että Minna tietää mitä koirien kanssa tekee ja mistä puhuu. 9-vuotias maaohjukseni Sena sai mitä mainiointa ja ammattimaisinta hoitoa Minnan luona, ja ensimmäistä kertaa kotiin haettaessa sillä ei ollut mikään kiire lähteä. Jo ensi tapaamisesta lähtien koira osoitti olevansa kuin kotonaan Minnan seurassa sekä kotona. Pääkallokeleistä huolimatta Sena sai tarpeeksi lenkitystä, ja mikä tärkeintä sisällä ollessa; paljon rakkautta! Tuhoamisen kestävät lelut löytyivät Minnalta omasta takaa ja niihin Sena rakastuikin heti sisään astuttuaan. Tässä uusi suosikkihoitajani!

starstarstarstarstar
Talovahti
Johanna, 2023-10-07

Minna oli viikon kotonamme hoitamassa 10 kk:n ikäistä Liekkiä ja kaikki sujui erinomaisesti. Kommunikointi oli sujuvaa, saimme seurata Liekin touhuja instastoreista ja Minna keksikin paljon kivoja aktiviteetteja joka päivälle. Liekillä oli hauskaa ja saimme olla rauhallisin mielin reissussa sekä koiran että kodin puolesta:)

1
2
3
4
5
...
10
next page

Kalenteri

Tietoa hoitajan Minna kodista

Hyväksytyt lemmikit

Pennut
< 1 vuotta
Koirien koot
0-80 kg
Koiran iät
0-20 vuotta
Kissat
kaikenlaiset
Pieneläimet
jyrsijät, kanit, ...

Hoitajan Minna koti

Asunto
Ei lapsia

Ulkoilutusalueet

Lähellä sijaitsee koirapuisto
Kaupunki & Kaupungin puisto

Taidot

Erityistaidot

Puhun englanti & ruotsi & suomi
+10 vuotta kokemusta
Olen hoitanut myös käytösongelmaisia koiria sekä kouluttanut koiria, mutta en ole käynyt erikseen koulutuksia näitä varten.

Kokemusta

Rescue-lemmikeistä

Tilastot

Puhelinhaastateltu
Vahvistettu
SMS
Vahvistettu
Minna

Minna

Lemmikin hoitoa omistajan ehdoilla

Espoo
Yksi kotikäynti päivässä
Min. 30 minuutin hoitokäynti kotonasi
15 EUR
/päivä
Muut palvelut ja hinnat
Ota yhteyttä Minna

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi premium vakuutuksesta, 24/7 asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, kuvapäivityksistä ja muusta!

Ota yhteyttä Minna