Pawshake logo
Kaisa

Koiratäti Haagasta

HKI
8 kertaa suosikkihoitaja
9 toistuvaa asiakasta
Viimeksi varattu 5 päivää sitten
Otettu yhteyttä viimeksi 5 päivää sitten
9 h sitten
Viimeksi nähty
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
45 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat

Tietoa - Kaisa

Heippa! Olen 29-vuotias hyvin eläinrakas ihminen, jolla on ylimääräistä aikaa ja kokemusta koirien hoitamisesta. Koirien hoitamisen ohessa olisikin kiva tutustua eri rotuihin ja miettiä samalla mikä olisi itselleni sopiva rotu sitten joskus. Ulkoilutuksen lisäksi luokseni on mahdollista tuoda koira päivähoitoon esimerkiksi arkisin, sillä olen melkeinpä joka päivä etätöissä kotona, eikä minun tarvitse jättää koiraasi yksin ollenkaan. Voin olla myös teillä talovahtina tai luokseni voi tuoda koiran yön yli hoitoon. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeistasi! 🐕‍🦺

Minulla on kokemusta monen eri rotuisen koiran hoitamisesta ja ulkoiluttamisesta. Eräs vakiohoitokoirani Onni oppi omistajansa mukaan odottamaan minua arkisin tiettyyn aikaan heidän kotinsa eteisessä, niin kivaa meillä oli yhteisillä metsälenkeillä. Tällaisen hyvän suhteen luominen hoitokoiraan kiinnostaa, mutta myös satunnaiset koiratuttavuudet ovat erittäin tervetulleita.

Koirien hoitamisessa koen tärkeäksi avoimen kommunikoinnin puolin ja toisin. Kunnioitan ja noudatan omistajan toiveita ja ohjeita koiran hoidon suhteen enemmän kuin mielelläni, sillä omistaja tuntee koiransa parhaiten. Toivon kuitenkin, että myös omistaja kertoo avoimesti koirastaan, jotta osaan ottaa koirasi tarpeet huomioon eikä hoidossa tule mitään yllätyksiä puolin ja toisin. Minulle on nimittäin erittäin tärkeää, että koirallasi olisi mukavaa kanssani. En hoida ollenkaan millään tavalla ihmisiä kohtaan aggressiivisia koiria tai koiria, jotka pelkäävät vieraita ihmisiä. Hoidan vain hyvin sosiaalistettuja koiria, tällöin hoitaminen on mahdollisimman mukavaa myös koiralle.

Ulkoilutus:

Ulkoilutan koiria vain Haagan, Etelä-Haagan ja Pohjois-Haagan alueella sekä lähialueilla noin 2-3km säteellä Haagasta. Vain satunnaisesti ja tapauskohtaisesti voin käydä hieman pidemmällä koiran luona. Tykkään itse tehdä noin tunnin reippaita lenkkejä koirien kanssa, mutta mikäli koirasi tarvitsee lyhyemmän rauhallisen lenkin sekin käy ehdottomasti. Juoksulenkit onnistuvat myös. Lisäksi olen itse melkein 174cm pitkä ja hyväkuntoinen, joten pystyn pitämään hallinnassani hieman isommankin koiran sen innostuessa, arvioisin että noin 30 kiloon asti, sitä isomman koiran olisi hyvä olla hyvin koulutettu.

Päivähoito, Kotihoito:

Otan kerralla luokseni hoitoon vain yhden koiran yhdestä perheestä. Samasta perheestä/laumasta otan toki useamman koiran yhtä aikaa. Asuintaloni sijaitsee hyvin rauhallisella alueella Etelä-Haagassa ja ikkunani ovat sisäpihalle, joten asunnossani on rauhallista. Mutta tämä on kuitenkin kerrostalo, joten rappukäytävästä saattaa välillä kuulua koviakin ääniä. Tämän vuoksi yön yli hoidossa koirasi olisi hyvä olla tottunut kerrostaloelämään, jotta naapurit eivät häiriinny varsinkin yöaikaan. Päivähoidossa tällä ei ole väliä, koska voin laittaa vaikka radion päälle rapun ääniä peittämään. Sisällä asunnossa on myös viileää jopa kesähelteillä, mikä on varmasti etu varsinkin isommille ja karvaisemmille koirille. Koirasi saisi olla seurassani koko ajan, minun ei tarvitse jättää häntä yksin ollenkaan. Hyvin lähellä kotiani ovat Keskuspuiston metsäreitit, joissa koirasi pääsisi ulkoilemaan kanssani, mikäli koirasi tykkää pitkistä lenkeistä. Pikkulenkit tai sohvalla koiran kanssa löhöily on myös kivaa. Luokseni hoitoon otan vain sisäsiistejä koiria (vuokra-asunto).

Talovahti:

Tulen mielelläni myös teille talovahdiksi, mikä on joillekin koirille varmasti stressittömämpi vaihtoehto kotihoito minun luonani. Kriteerinä minulla olisi vain hyvä nettiyhteys, jos hoito sijoittuu arkipäiville kun olen etätöissä. Viikonloppuina ei tällä ole väliä.

Hoitajan Kaisa palvelut

Hoitajan kotona

Koiran kotihoitoa
Kotihoito tapahtuu lemmikinhoitajan luona ja kestää n. 24 tuntia.
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
45 EUR
/
Koiran päivähoito
Luotettavaa koiran päivähoitoa
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
25 EUR
/päivä

Kotonasi

Koiran ulkoilutus
Löydä luotettava koiran ulkoiluttaja
4 EUR jokaisesta lisälemmikistä
15 EUR
/kävely
Talovahti
Lemmikinhoitaja pitää huolen lemmikistäsi kotonasi yön yli
45 EUR
/

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Arviot

starstarstarstarstar
Kommunikaatio
starstarstarstarstar
Tunnollisuus
starstarstarstarstar
Profiilin paikkansapitävyys
starstarstarstarstar
Eläinten kohtelu
starstarstarstarstar
Arvo
starstarstarstarstar
Koiran päivähoito
Terhi, 2022-06-14

Meidän pentu oli Kaisalla päivähoidossa. Homma toimi erittäin hyvin, ja koira tuntui viihtyneen =)

starstarstarstarstar
Koiran ulkoilutus
Mira, 2022-06-06

Kaisa on asiantunteva, ystävällinen ja osaa ottaa huomioon myös vanhan koiran tarpeet! :)

1
2
3
4
5
6
next page

Kalenteri

Tietoa hoitajan Kaisa kodista

Hyväksytyt lemmikit

Pennut
< 1 vuotta
Koirien koot
0-80 kg
Koiran iät
0-20 vuotta

Hoitajan Kaisa koti

Asunto
Ei lapsia
24 / 7 valvonta
Hätäkuljetus

Ulkoilutusalueet

Lähellä sijaitsee koirapuisto
Kaupunki, Kaupungin puisto & Metsä

Taidot

Erityistaidot

Puhun englanti & suomi
+10 vuotta kokemusta
Koirien koulutustekniikat ovat tuttuja
Olen auttanut paljon erilaisten ja erikokoisten koirien ulkoiluttamisessa ja hoitamisessa. Mistään todella isoista käytösongelmista, pelkoaggressiivisuudesta tai muunkaanlaisesta koiran ihmisiä kohtaan aggressiivisesta käytöksestä minulla ei ole kokemusta enkä ole ammattilainen niiden ratkaisemiseen. En hoida tällaisia koiria. En myöskään hoida koiria, jotka pelkäävät vieraita ihmisiä. Minulla on hieman kokemusta suht. helpoista vähän aroista rescue-koirista, mutta ei esim. aivan todella aroista/pelkoaggressiivisista. Olen myös hoitanut paljon yhtä kuuroa koiraa sekä yhtä sokeaa koiraa, ja osaan huomioida tällaisten koirien tarpeet. Kannatan itse positiivista vahvistamista ja koiralähtöistä kouluttamista, mutta en lähde kouluttamaan koiraasi pyytämättä.

Kokemusta

Rescue-lemmikeistä

Tilastot

Facebook
Vahvistettu
SMS
Vahvistettu
Email
Vahvistettu
Kaisa

Kaisa

Koiratäti Haagasta

HKI
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
45 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat
Ota yhteyttä Kaisa

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi premium vakuutuksesta, 24/7 asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, kuvapäivityksistä ja muusta!

Ota yhteyttä Kaisa