Pawshake logo
Jonathan ja Silja

Koiran Tyädellinen Lomapaikka!

Espoo
9 kertaa suosikkihoitaja
Otettu yhteyttä viimeksi tänään
Asuu 1 koira lemmikin kanssa
Asuu Labradorinnoutaja Stella kanssa
Vastaa yleensä yksi tunti kuluessa
30m sitten
Viimeksi nähty
<1h
Vastausaika
100%
Vastausprosentti
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
8 EUR jokaisesta lisälemmikistä
46 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat

Tietoa - Jonathan ja Silja

Hei!

Olemme nuori pariskunta Silja ja Jonathan. Meillä on noin 2 vuotias musta labradorinnoutaja nimeltä Stella. Asumme Tapiolassa, kauppakeskus Ainoan lähellä.

Jonathanin esittely: Olen ammattitaitoinen koiranhoitaja pitkällä kokemushistorialla. Olen yli 15 vuoden ajan hoitanut minun perheen, naapureiden ja läheisten koiria ja tämä intohimo on johtanut lemmikinhoitoyrityksen perustamiseen, jonka myin kesäkuussa 2022. Tämän työpaikan kautta olen yli 5 vuotta ammattitasolla hoitanut asiakkaiden koiria ja rekrytoinut lemmikinhoitaja-työntekijöitä ja koirankouluttajia Suomessa. Olen myös ollut koirien päiväkodissa töissä. Minulla on kokemusta aroista 40+kg rescue koirista pieniin kleinspitz kokoisiin koiriin. Uskon vahvasti positiiviseen, eli palkitsevaan hoitometodiin ja olen hellä lemmikinhoitaja. Kuuntelen asiakkaiden ohjeita tarkasti, ja lähetän mielelläni päivityksiä hoidon kulusta niin usein kuin haluat. Jag talar även svenska. I also speak english.

Asumme tilavassa ja valoisassa kaksiossa kauppakeskus Ainoan vieressä, jonka lähellä on kivat metsäpolut. Tarjoamme ympärivuorokautista hoitoa koirille, ja tähän palveluun kuuluu 24/7 hoitoa meidän luona, rapsutuksia niin usein kuin koira sitä vaatii, koiran arkirutiinien ylläpitäminen ohjeiden mukaisesti, päivityksiä hoidon aikana niin usein kuin asiakas haluaa kuvien kera ja hemmoteltavaa hotellitasoista hoitoa. Suosittelen tutustumiskäyntiä meidän luona ennen hoidon alkua, jotta koira pääsee tutustumaan asuntoomme, Stellaan ja meihin etukäteen. 

Siljan esittely: Hei! Olen Silja ja minulla on kokemusta muutamasta eri koirarodusta, koska perheessäni on ollut aiemmin whippet sekä tällä hetkellä vanhemmillani on 11-vuotias kääpiöpinseri. Nyt omistan Stellan, jonka kanssa olen touhunnut paljon ja kouluttanut määrätietoisesti positiivisia menetelmiä käyttäen. Olen aina rakastanut koiria ja tulen hyvin toimeen eri rotuisten koirien kanssa. Minulle koirat ovat todella lähellä sydäntä, jonka takia hankin 19-vuotiaana jo oman koiran, josta olen kantanut vastuun. 

Stellasta: Stella on luonteeltaan iloinen, sosiaalinen ja energinen koira. Stella tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa, mutta liian innokkaat uroskoirat eivät kuitenkaan ole hänen mieleensä. Stella on yleensä aluksi hieman varautunut uusien koirien seurassa, mutta tutustuu nopeasti eikä ujostele sen jälkeen enää yhtään. Stellan lempipuuhaa on koirapuistossa leikkiminen, uiminen, pitkät kävelyt sekä oleilu ihmisten seurassa. Stella on leikkaamaton. Tästä syystä toivomme narttuja tai leikattuja uroksia.

Meistä olisi kiva saada välillä hoitoon toinen koira. Mikäli koirasi on sosiaalinen ja kiltti niin hän on lämpimästi tervetullut hoitoon meille. Meidän luona koirasi saa hyvin liikuntaa ja aktivointia sekä tietysti uuden koirakaverin!

Hoitajan Jonathan ja Silja palvelut

Hoitajan kotona

Koiran kotihoitoa
Kotihoito tapahtuu lemmikinhoitajan luona ja kestää n. 24 tuntia.
8 EUR jokaisesta lisälemmikistä
46 EUR
/

Jonathan ja Silja tarjoaa myös

Lemmikkien noutaminen / tuominen

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Kalenteri

Hoitajan Jonathan ja Silja lemmikit

Stella
Labradorinnoutaja

Tietoa hoitajan Jonathan ja Silja kodista

Hyväksytyt lemmikit

Pennut
< 1 vuotta
Koirien koot
0-80 kg
Koiran iät
0-20 vuotta
Koiran sukupuoli
Naaras & Uros
Kissat
kaikenlaiset
Fretit
kaikenlaiset
Pieneläimet
jyrsijät, kanit, ...

Hoitajan Jonathan ja Silja koti

Asunto
Suuri ulkoilualue
Ei lapsia
24 / 7 valvonta
Hätäkuljetus

Ulkoilutusalueet

Lähellä sijaitsee koirapuisto
Ranta, Kaupungin puisto & Metsä

Taidot

Erityistaidot

Puhun englanti & ruotsi & suomi
+10 vuotta kokemusta
Koirien koulutustekniikat ovat tuttuja

-Olen perustanut 2 lemmikinhoitoon erikoistunutta yritystä

-Yli 15 vuoden lemmikinhoitokokemus, josta 5 vuotta ammattitasolla

-Kokemusta isoista ja haastavista koirista kuin pienistä ja rauhallisista

-Olen ollut töissä koirien päiväkodissa

Voi antaa

Suun kautta annettavia lääkkeitä
Ensiapu ja elvytys lemmikeille

Kokemusta

eläinten hyvinvointiin liittyvästä vapaaehtoistoiminnasta
Rescue-lemmikeistä
Käytösongelmat

Tilastot

SMS
Vahvistettu
Email
Vahvistettu
Jonathan ja Silja

Jonathan ja Silja

Koiran Tyädellinen Lomapaikka!

Espoo
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
8 EUR jokaisesta lisälemmikistä
46 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat
Ota yhteyttä Jonathan ja Silja

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi premium vakuutuksesta, 24/7 asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, kuvapäivityksistä ja muusta!

Ota yhteyttä Jonathan ja Silja