Tuli

Lemmikkisi Shangri-La

Turku
6 kertaa suosikkihoitaja
6 toistuvaa asiakasta
Vastaa yleensä pari tuntia kuluessa
1 h sitten
Viimeksi nähty
<4h
Vastausaika
Koiran päivähoito
Päivähoitoa hoitajan kotona
30 EUR jokaisesta lisälemmikistä
50 EUR
/päivä
Muut palvelut ja hinnat

Tietoa - Tuli

Please check the English version below.


Moikka! Mie oon Tuli (they/them), rauhaa rakastava muusikko ja käsityöläinen. Nautin ulkoilusta ja luonnossa olemisesta, samoilusta ja metsäretkistä. Rakastan eläimiä ja minulla on paljon kokemusta koirien- ja kissojen hoidosta. Olen myös hoitanut hevosia ja ratsastanut nuorempana. Koirien kanssa olen ollut tekemisissä myös lapsesta asti, sillä meillä kotona on aina ollut koiria. Olen asunut myös (rescue) kissojen kanssa, joten heidänkin maailmoista minulla on jonkinlainen käsitys, ja myös arkojen yksilöiden kanssa olemiseen olen tottunut. Tällä hetkellä elämäntilanteeni on niin jatkuvassa muutoksessa, etten voi sitoutua omaan lemmikkiin - siksi haluaisin viettää aikaa sinun koira- tai kissakaverisi kanssa!


Tällä hetkellä työskentelen kotona ja studiolla musiikin parissa. Näin ollen pystyn joustavasti ottamaan lemmikkejä hoitoon kotiini, pitämään heille seuraa ja käyttämään ulkona vähintään kolmesti päivässä. Yleensä annan koirujen juosta ja nuuhkia aidatulla pihalla, ja käyn yhdellä pidemmällä lenkillä heidän kanssaan päivittäin. Hoidan mielelläni koiria, kissoja ja myöskin jyrsijöitä, frettejä sekä lintuja, kunhan saan hyvät hoito-ohjeet.


Voin myös sovittaessa tulla hoitamaan lemmikkiäsi sinun kotiisi, tai käydä ulkoiluttamassa koiraasi.
Pidän koirien kanssa leikkimisestä ja kouluttamisesta, jota teen aina positiivisen ehdollistamisen keinoin, yhteyden ja yhteisen sävelen löytämisen kautta. Koirat saavat varmasti paljon makupaloja! Arkojen lemmikkien kanssa osaan olla herkkä ja kannustava.


Olen aiemmin hoitanut pieniä ja keskikokoisia koiria, isoja en niinkään. Tutustun ja hoidan myös mielelläni isoja koiria (30+kg), jos he ovat rauhallisia ja luotettavia.


Ihmisiä kohtaan aggressiivisia koiria en voi hoitaa. Jos koiralla esiintyy aggressiivisuutta muita koiria kohtaan niin katsotaan tilanteen mukaan (yleensä ongelmakäyttäytyminen voi korostua hoitojaksolla, koska tilanne on uusi ja jännittävä).
Suhtaudun jokaiseen eläimeen yksilönä ja haluan tutustua häneen hänen ehdoilla, uteliaisuudella ja lempeydellä.


Asun Turun Luolavuoressa omakotitaloalueella tilavassa kaksiossa, jossa on aidattu piha-alue. Pihassa asuu myös kaksi mäyräkoiraurosta, joten sellaisia kohtaamisia saattaa ulkona tulla. Lähistöllä on myös mitä mainioimpia lenkkipolkuja, metsää, sekä Luolavuoren luonnonsuojelualue.


Jos tämä ilmoitus resonoi ja haluaisit minun hoitavan lemmikkiäsi, ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme keskustella lisää sinun ja lemmikkisi tarpeista. Minulle on tärkeää, että kommunikaatio sujuu molemmin puolin ja lähetän mielelläni väliaikatietoja ja kuvia hoitojaksoilta. Ennen hoitosopimusta sovitaan tutustumistapaaminen, jossa voimme sopia yksityiskohdat ja tavata sinun sekä lemmikkisi kanssa. Kerrothan minulle etukäteen jos lemmikilläsi on erityistarpeita. Pyydän myös kirjalliset hoito-ohjeet.


Kotiini otan vain lemmikkejä, jotka ovat sisäsiistejä, ja joilla on jo aiempaa kokemusta hoidossa olemisesta, eivätkä ole haukkuherkkiä tai tuhoa paikkoja.


Lemmikkien hoitojakson aikana pyrin kokonaisvaltaisesti tarjoamaan lemmikille aikaa, huolenpitoa ja huomiota. Pyrin siis siihen, että lemmikkien ei tarvitse viettää pitkiä aikoja yksin, ja että olen läsnä mahdollisimman paljon. Kuitenkin niin, että lemmikki saa omaa tilaa näin halutessaan.


Kotikäyntien ja koiran lenkityksen pituus on n. 30-40 min. Näitä palveluja tarjoan pääosin Luolavuoren läheisyydessä, sillä minulla ei ole autoa ja kuljen pyörällä tai bussilla. 

Elämänrytmini on aika vaihteleva ja iltapainotteinen joten tämä voi olla myös hyvä ottaa huomioon hoitojakson kannalta. Eli en voi tarjota aikaisia aamulenkkejä tai tarkkojen aikataulujen noudattamista. 

Kerrothan viestissä (tai lemmikin kuvauksessa) jo etukäteen lemmikistäsi seuraavat asiat: 

- Onko hän tottunut olemaan hoidossa ja miten hoitojaksot ovat menneet

- Onko merkkejä eroahdistuksesta tai haukkuuko herkästi ääniä

- Voiko hänet jättää yksin ja kuinka pitkäksi aikaa

- Tuhoaako hän tavaroita yms

- Miten lenkitys ja hihnakäyttäytyminen sujuu


Tarjoamieni palvelujen hinnat näet profiilistani.


Ilolla odotan yhteydenottoasi!
************************************

Shortly in English..


Hi friends, I am Tuli (they/them), musician and a tailor, peace and nature lover.
I've been connected to different kind of animals since I was a child, and am really big dog-person, but also love birds, cats, horses, hamsters... I've lived with dogs many years of my life and have lived with cats too, some of them being rescued and from difficult backgrounds and circumstances.


I would be really happy to take care of your pet, and offer them a place to stay or come and take your dog for a walk or feed and pet your cat while you are away. Meanwhile, since my ever changing life circumstances, I cannot commit to taking my own pet, so I would be delighted to meet yours.


If you feel I would be the right person to take care of your pet-friend, please drop me a line and we can arrange a meeting where we can get to know each other and sort out the details. 

Please provide following information (or have the information written to your pet's description) about your pet when you contact me: 

- Have they been away from home before and how has the boarding period gone?

- Do they suffer from anxiety when left alone or do they bark easily to the voices from outside etc..

- Can they be left alone and for how long?

- Are they house trained, do they destroy things?

- How do they behave when going for a walk, and meeting other dogs?


I look forward to hearing from you.
With joy!

Prices can be found from my profile.

Hoitajan Tuli palvelut

Hoitajan kotona

Koiran päivähoito
Luotettavaa koiran päivähoitoa
30 EUR jokaisesta lisälemmikistä
50 EUR
/päivä
Koiran kotihoitoa
Kotihoito tapahtuu lemmikinhoitajan luona ja kestää n. 24 tuntia.
35 EUR jokaisesta lisälemmikistä
55 EUR
/

Kotonasi

Koiran ulkoilutus
Löydä luotettava koiran ulkoiluttaja
25 EUR jokaisesta lisälemmikistä
35 EUR
/kävely
Yksi kotikäynti päivässä
Varaa lemmikinhoitaja käymään kotonasi ruokkimassa lemmikkisi ja viettämässä niiden kanssa aikaa.
35 EUR
/päivä
Talovahti
Lemmikinhoitaja pitää huolen lemmikistäsi kotonasi yön yli
80 EUR
/
Kaksi kotikäyntiä päivässä
Kaksi kotikäyntiä lemmikillesi
60 EUR
/päivä

Tuli tarjoaa myös

Peruutusehdot: Kohtuullinen

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 7 päivää ennen varauksen alkamista. 50% hyvitys, jos peruutus on tehty tämän jälkeen.
Koiran päivähoidossa ja koiran ulkoiluttamisessa on aina joustava peruutusehto: Täysi hyvitys, jos peruutus tapahtuu ennen klo 12.00 päivää ennen varausta, 50% hyvitys sen jälkeen. Hyvitystä ei makseta, jos varaus peruutetaan alkamispäivänä tai sen jälkeen.

Arviot

starstarstarstarstar
Kommunikaatio
starstarstarstarstar
Tunnollisuus
starstarstarstarstar
Profiilin paikkansapitävyys
starstarstarstarstar
Eläinten kohtelu
starstarstarstarstar
Arvo
starstarstarstarstar
Koiran ulkoilutus
Fabiana, 2024-03-07

Tuli was absolutely great with my giant breed dog! 💖

starstarstarstarstar
Koiran kotihoitoa
Eeva, 2024-03-03

Olemme todella tyytyväisiä kääpiösnautseri Ainon hoitopaikkaan Tulin luona. Kaikki on sujunut hyvin ja niinkuin on sovittu.

Ennenkaikkea on tietysti tärkeää, että Aino menee hoitoon mielellään ja tuntuu viihtyvän. Varailemme varmasti hoitoa taas lähiaikoina, kiitos Tulille!

1
2
3
4
5
...
14
next page

Kalenteri

Tietoa hoitajan Tuli kodista

Hyväksytyt lemmikit

Pennut
< 1 vuotta
Koirien koot
0-80 kg
Koiran iät
0-20 vuotta
Koiran sukupuoli
Naaras & Uros
Kissat
kaikenlaiset
Fretit
kaikenlaiset
Pieneläimet
jyrsijät, kanit, ...

Hoitajan Tuli koti

Keskikokoinen ulkoilualue
Ei lapsia
24 / 7 valvonta

Ulkoilutusalueet

Lähellä sijaitsee koirapuisto
Kaupunki, Kaupungin puisto & Metsä

Taidot

Erityistaidot

Puhun englanti & suomi & Muu
+20 vuotta kokemusta
Koirien koulutustekniikat ovat tuttuja

Kokemusta

Rescue-lemmikeistä
Käytösongelmat

Tilastot

SMS
Vahvistettu
Email
Vahvistettu
Tuli

Tuli

Lemmikkisi Shangri-La

Turku
Koiran päivähoito
Päivähoitoa hoitajan kotona
30 EUR jokaisesta lisälemmikistä
50 EUR
/päivä
Muut palvelut ja hinnat
Ota yhteyttä Tuli

Peruutusehdot: Kohtuullinen

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 7 päivää ennen varauksen alkamista. 50% hyvitys, jos peruutus on tehty tämän jälkeen.
Koiran päivähoidossa ja koiran ulkoiluttamisessa on aina joustava peruutusehto: Täysi hyvitys, jos peruutus tapahtuu ennen klo 12.00 päivää ennen varausta, 50% hyvitys sen jälkeen. Hyvitystä ei makseta, jos varaus peruutetaan alkamispäivänä tai sen jälkeen.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi premium vakuutuksesta, 24/7 asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, kuvapäivityksistä ja muusta!

Ota yhteyttä Tuli