Uhura

Koira, Sekarotuinen
Uhura - dog

Tietoa lemmikistä Uhura

Sukupuoli: NaarasSyntymävuosi: 2019
Uhura on muuttanut meille heinäkuussa 2019 Viipurista vastuullisen yhdistyksen kautta. Hän on noin 20-kiloinen terhakka pimu, joka saattaa olla aluksi hieman epäileväinen vieraiden suhteen, mutta viiden minuutin tutustumisen jälkeen haluaa todennäköisesti jo pussailla kaikki uudet ystävät läpimäriksi.
Uhura on Kuman lailla riistaviettinen, ja hihnassa haukkuu muille koirille (vaikka vapaana ollessaan leikkisi samojen koirien kanssa). Lenkeillä vaaditaan kärsivällisyyttä ja hyviä hermoja, mutta sisään palatessa tyllerö sulattaa taas sydämen kääriytyessään kerälle ihmisensä viereen.
Uhura on hyvin motivoitavissa herkuilla, sillä koira on varsin perso ruoalle. Tämä valitettavasti tarkoittaa myös sitä, että sisätiloissa on hyvä pitää huolta, ettei mitään ylimääräistä syötävää ole pikkuvarkaan ulottuvilla.
Uhura on tullut toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, lapsiinkin on satunnaisesti törmätty ilman kommelluksia, kun lapsi - ja tilanne - on rauhallinen. Juoksevat ja kovaääniset lapset pelottavat, joten kovin tottuneeksi pikkuihmisiin häntä ei voi sanoa. Kissoista meillä ei ole lähemmin kokemusta, mutta alueen vapaana kulkevat kissat hermostuttavat, eli etäisyys kannattaa pitää.

Luonteenpiirteet

Steriloitu / kastroitu
Rokotettu
Mikrosirutettu
Sisäsiisti
Ystävällinen koirille
Ystävällinen aikuisille

Omistaa lemmikin Uhura

Riikka

Katso profiilia

Kuva käyttäjästä Riikka