Kuma

Koira, Sekarotuinen
Kuma - dog

Tietoa lemmikistä Kuma

Sukupuoli: UrosSyntymävuosi: 2015
Kuma on rescue-koira Viipurista, ja saapunut meille syksyllä 2015 noin kymmenkuukautisena. Hän on hyvin ihmisrakas karvakorva, joka rakastaa erityisesti maharapsutuksia ja ruokaa!
Kuma on herttainen ja hauska koira, mutta pari asiaa pitää hänen kanssaan ottaa huomioon. Kumalla on voimakas saalisvietti (erityisesti jänisten suhteen), minkä vuoksi äkkinäisiin, rajuihinkin liikkeisiin on lenkillä varauduttava, jottei koira pääse karkaamaan. Painoa Kumalla on 35kiloa, joten riuhtaisut kyllä tuntuvat käsivarsissa. Hihnassa kävely sujuu muuten mallikkaasti (vähän tunnetilasta riippuen), mutta toiset suuret koirat, etenkin kotipihan lähellä aiheuttavat voimakkaita tunteita. Tämän eteen teemme toki töitä, mutta talvisin nastakengät ovat aika pakollinen varuste ulkona.
Näistä huolimatta Kuma on mahtavaa seuraa, eikä väsähdä ihan pienestä, oli kyseessä lenkitys, leikki tai sohvalla kölliminen rapsutettavana. Ulkona erityisesti metsälenkit ovat koiran mieleen, mutta myös puistot ja tienvarretkin ovat ihania, kunhan haisteltavaa riittää.

Luonteenpiirteet

Steriloitu / kastroitu
Rokotettu
Mikrosirutettu
Sisäsiisti
Ystävällinen koirille
Ystävällinen aikuisille

Omistaa lemmikin Kuma

Riikka

Katso profiilia

Kuva käyttäjästä Riikka