Perheemme valokuvakansio

Tiimimme työskentelee ympäri maailmaa paikallisten yhteisöjen keskuudessa. Meitä yhdistää eläinrakkaus, sekä aito halu auttaa yhteisöjemme jäseniä kaikkialla ympäri maailmaa.

Tanguy

CEO & Co-founder

Tanguy perusti Pawshaken Dries Coucken kanssa vuonna 2013. Yli 20 vuoden kokemuksella online markkinointipaikkojen rakentamisesta, hän usein haastaa tiimiä saavuttamaan hyviä tuloksia. Hän haluaa vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti ja on kiitollinen siitä, että nykyinen yrityksensä yhdistää tämän sekä hänen eläinrakkautensa sopivaksi paketiksi. Vapaa-ajallaan hän usein patikoi ja telttailee luonnossa vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa.

Sabrina

Asiakaskokemuspäällikkö

Alkuperäisin kotoisin Saksasta, Sabrina asuu nykyään Belgiassa. Hän on Pawshaken ensimmäinen työntekijä ja voit kysyä häneltä melkein mitä vain koirien käyttäytymisestä ja hyvinvoinnista. Tee tämä omalla vastuulla, sillä häneltä saat pitkän ja tarkan tieteellisen selityksen perusteluineen. Hän rakastaa itsensä kehittämistä sekä hyviä tarinoita, joten voit löytää hänet lukemasta melkein milloin vain - joskus hän lukee jopa koirilleen Coreylle ja Danalle!

Mirjam

Turvallisuuspäällikkö, Pawshake Suomen yhteisömanageri

Mirjam viettää aikaansa eläinten, hyvien kirjojen sekä puzzle-pelien kanssa. Onneksi hänen kissansa ja koiransa varmistavat, että hän näkee auringonvaloa vähintään pari kertaa päivässä. Hän kokee vahvasti myös eläinten oikeuksien puolesta, ilmastonmuutoksesta sekä LGBT+ yhteisön oikeuksien puolesta. Hänen päämääränsä elämässä on luoda parempi tulevaisuus ja tämä näkyy sekä hänen työ- että yksityiselämässään.

Niel

Tuote- ja kehityspäällikkö

Niel rakastaa kaikkea uuteen teknologiaan liittyvää ja sitä, miten niitä voisi käyttää jokapäiväisen elämän parantamiseen. Vapaa-ajallaan hän on usein kiireinen viimeisimmän projektinsa parissa tai ulkona ystäviensä kanssa tutustumassa uusiin ravintoloihin. Pawshakella hän pystyy yhdistämään rakkautensa teknologian ja lemmikkien parissa.

Paulien

Yhteisömanageri

Paulien on Pawshakella Alankomaiden yhteisömanageri. Hän asuu hänellä rantaa, jonne hän usein menee juoksemaan koiransa Nadian kanssa. Nadia on rescue-koira Espanjasta. Hänellä on myös kissa nimeltä Flip, joka on erittäin riehakas ja tykkää mm. pestä myös Nadian turkkia. Vapaa-ajallaan Paulien on usein patikoimassa, etsimässä uusia kasvis-reseptejä tai pieksemässä nyrkkeilysäkkiä hänen nyrkkeilyseuransa kanssa.

Maggie

Yhteisömanageri

Margherita, tai lyhyemmin Maggie, on Pawshake Italian yhteisömanageri. Hän on syntynyt Pohjois-Italiassa, mutta asuu nykyään Milanissa. Siellä hän on myös opiskellut viestintää sekä kulttuuriperintö-opintoja. Vapaa-ajallaan hän on usein keskittynyt taideprojekteihinsa, joita hänen kaksi kissaansa Mochi ja Mini seuraavat tarkasti.

Jessica

Yhteisömanageri

Jess on Pawshaken yhteisömanageri Australiassa. Hän omistaa rescue-kissan nimeltä Benjamin ja kokee eläinten adoptoinnin ja uusien mahdollisuuksien antamisen rescue-lemmikeille sydämenasiakseen. Jess on ollut Pawshaken mukana sen alkuajoista asti ja on nähnyt kuinka yritys on kasvanut, kukoistanut ja tuonut iloa Australialaisille lemmikinomistajille ja -hoitajille jo monien vuosien ajan.

Johanne

Yhteisömanageri

Ranskankielisessä Quebecissä syntynyt Johanne on muuttanut maaseudulle, jotta hän voi toimia koiranhoitajana omassa rauhassaan. Hänen lapsensa ovat muuttaneet omilleen, joten hän voi helposti nauttia lasillisen viiniä kello viideltä hoitokoiriensa ympäröimänä.

Ward

Kehittäjä

Ward asuu Belgiassa ja jakaa asuntonsa kissansa Jackin kanssa, vaikkakin he usein toivottavat Pawshake vieraita tervetulleeksi kotiinsa. He pitävät eniten suurista koirista, kuten berhandinkoira Gusjesta. Vapaa-ajallaan Ward käy usein kuuntelemassa lempiartistejaan ympäri Belgiaa ja valokuvaa erilaisissa mielenkiintoisissa paikoissa. Pawshakella hän yhdistää rakkauttaan lemmikkien ja teknologian kanssa joka päivä.

Lionel

iOS kehittäjä

Lionel asuu Belgiassa vaimonsa ja kahden lemmikkirotan kanssa. Hän rakastaa iOS ekosysteemiä ja kauniiden ja tehokkaiden sovellusten kehittämistä. Vapaa-ajallaan hän tykkää matkustaa ympäri maailmaa löytääkseen uusia kauniita paikkoja, kulttuureja ja - tottakai - paikallisia oluita.

Steven

Kehittäjä

Steven asuu Belgiassa. Hän pitää huolta suuresta eläinkatraasta hänen vaimonsa ja kahden tyttären kanssa, heillä on mm. kaneja, koiria, kissoja ja hevosia. Eläinrakkautensa lisäksi Steven pitää ohjelmistojen kehittämisestä, sekä hyvien alustojen rakentamisesta.

Valentin

Android kehittäjä

Valentin asuu Belgiassa, mutta ei viivy kotonaan juurikaan. Hän rakastaa matkustamista ja saatatkin löytää hänet jostain Thaimaan rannalta. Pawshaken avulla hän voi yhdistää intohimonsa teknologian ja matkustamisen kanssa. Vapaa-ajallaan Valentin opiskelee kamppailulajeja ja pelaa pelejä.

Sam

Yhteisömanageri

Sam on kotoisin Perthistä, Australiasta ja on aina ollut eläinrakas - kissat ovat erityisesti lähellä hänen sydäntään. Vapaa-ajallaan hän osallistuu maratoneihin, käy patikoimassa, pyöräilemässä ja yrittää yhdistää nämä harrastuksensa mahdollisimman paljon matkustamisen kanssa. Hän on erittäinen kiitollinen nykyisestä työpaikastaan Pawshakella, sillä se mahdollistaa hänen unelmansa matkustaa ympäri maailmaa.

Sharon

Markkinointipäällikkö

Alunperin Singaporesta, Sharon on matkustanut ja asunut ympäri maailmaa. Nyt hän kokee Australian olevan hänelle koti, jossa hän kouluttaa koiraansa tekemään hauskoja temppuja ja harrastaa myös koiraurheilulajeja. Hän on rakastanut koiria koko ikänsä, mm. yliopistossa opiskellessaan häntä ei haitannut tehdä kahden bussin sekä kahden junan vaihtoja, jotta hän pystyi tekemään vapaaehtoistöitä rescue koirien kanssa.

Martijn

Yhteisömanageri

Martijn rakastaa eläimiä yhtä paljon kuinka pitkä hän on (hollantilaiset usein ovat pitkiä tyyppejä). Hän rakastaa työskennellä Pawshakella samanmielisten ihmisten kanssa ja tekeekin asiakaspalvelua mielellään. Vapaa-ajallaan hän käy pitkillä koiralenkeillä hoitolemmikkiensä kanssa ja työskentelee taiteellisten projektiensa parissa (mm. lastenkirjan parissa, joka kertoo pelikaanista). Tämän lisäksi hän usein katselee tv-sarjoja tai pelaa pelejä. Mieluiten hoitokoira kainalossaan, tottakai.

Silke

Yhteisömanageri

Silke on syntynyt Saksassa, mutta on asunut ja työskennellyt mm. Hong Kongissa ja Australiassa. Aikaisemmin hän on työskennellyt konsulttifirmoissa, mutta löysi myöhemmin intohimonsa joogaa, ulkoilua ja tottakai lemmikkejä kohtaan. Vapaa-ajalla voit löytää hänet keksimässä uusia kasvipohjaisia reseptejä, opettamassa joogaa ja lenkkeilemässä koiransa kanssa.

Margaux

Yhteisömanageri

Ranskan alpeilla syntynyt Margaux kasvoi kissojen ja koirien ympäröimänä. Hänen perheelleen lemmikit olivat yhtä tuttu juttu, kuin lumiset vuorien huiput. Hänellä on maisterin tutkinto kansainvälisestä liiketoiminnasta ja työskenneltyään useissa Euroopan maissa, hän päätyi Berliiniin jossa hän asuu aviomiehensä kanssa.

Celine

Yhteisömanageri

Aurinkoisesta Singaporesta kotoisin, Celine on tunnettu yhteisössään "tyttönä, joka on aina koirien ympäröimä", joka on vain ystävällinen tapa kutsua häntä "hulluksi koiranaiseksi". Hän opiskelee psykologiaa pääaineenaan ja muuttaa hiustensaväriä hänen joka toinen viikko. Hän vierailee usein myös Disneylandissa.

Ralf

Yhteisömanageri

Alkuperäisin kotoisin Saksasta, Ralf on asunut ja työskennellyt San Franciscossa ja nyt Iso-Britanniassa. Hän on omistanut kahvilan, pyörittänyt julkaisuyritystä ja tykkää pitää itsensä kiireisenä. Kerran hän oli lupaava Zen-opiskelija, mutta kiinnostui koirista ja on nyt löytänyt kotinsa Pawshaken huomasta. Hän pitää huolta koirista, kissoista ja heidän omistajistaan ja hoitajistaan Iso-Britanniassa sekä Irlannissa. Vapaa-aikanaan hän käy uimassa, patikoi, tuijottaa pilviä ja tekee itse sipsejä lehtikaalista. Hän myös itkee katsoessaan romanttisia elokuvia.

Nadia

Onnellisuuden takaaja

Nadia rakastaa ihmisten seuraa, varsinkin kun hän saa köllötellä tiiminjäsentensä sylissä. Palavereihin osallistuminen on mukavaa niin kauan, kun hän saa narskutella purutikkua pedissään tai pöydän alla. Työpaikan koirana hänellä on tärkeä vastuu pitää työkaverinsa tyytyväisiä ja hyvässä kunnossa. Nadia on työssään lahjakas, ja saakin paljon rapsutuksia ja lenkkejä vastapalkkana!

Jack

Turvallisuusexpertti

Jack on Pawshaken turvallisuusexpertti. Hänellä on tarkka silmä ihmisten käyttäytymistä kohden ja tarkkailee ihmisiä mielellään. Vapaa-ajallaan voit löytää hänet lukemasta kirjaa auringonvalossa.
  1. Koti
  2. »
  3. Perheemme valokuvakansio