Nina

Rakastavaa Eläintenhoitoa

Rakastavaa Eläintenhoitoa

Olet väliaikaisesti tavoittamattomissa

En voi tilapäisesti vastaanottaa uusia varauksia.

Nina

Tampere Pawshaker päiväyksestä Loka 2016 alkaen

  • Toistuvat asiakkaat: 4
  • Tallennettu suosikiksi: 4 kertaa
  • SMS vahvistettu
  • Sähköposti varmennettu
  • Facebook varmennettu

Valokuvat

Hei, nimeni on Nina!

Olen aurinkoinen eläintenystävä, joka haluaa tarjota sinulle levollisen mielen lomaillessasi. Tilanteesta riippuen voin hoitaa lemmikkiäsi sinun kodissasi tai minun, asiasta voidaan sopia. Asun Messukylässä yksiössä, jossa on riittävästi tilaa pienelle lemmikille (31.5 neliötä, kuva). Lähellä on paljon rauhallista maastoa ulkoiluun. Lemmikinhoitokokemusta minulla on erityisesti kissoista. Minulla on ollut koko ikäni kissa, tällä hetkellä kissani asuu vanhemmillani, joten kärsin kovasta rapsuttelupulasta...

Lemmikin huolellinen rapsuttelu ja helliminen on siis taattu minun hoidossani. :) Koiria olen hoitanut vähemmän, mutta sekin luonnistuu. Suosin kuitenkin pienempiä koiria asuntoni koon vuoksi, jotta sekä koira että minä mahdumme mukavasti oleilemaan. Kaiken kaikkiaan kaikenlaiset eläimet ovat oppineet luottamaan minuun nopeasti, eikä erityisiä haasteita ole ilmennyt. :) Tällä hetkellä olen muuttamassa isompaan asuntoon sekä hankkimassa kissoja itselleni. Muutosta eteenpäin en voi ottaa enää kotihoitoon lemmikkejä. :)

Erityistaidot

Puhun kieliä englanti & suomi
< 1 vuosi kokemusta

Osaan pitää erinomaisen huolen niin kissoista kuin koirista. Olen hoitanut kissoja joilla on eritysruokavalio sekä tarve lääkepistoksille. Olen lääkinnyt kissaa myös tablettihoitoisesti useaan otteeseen.

Pystyn antamaan

Suun kautta annettavat lääkkeet
Suonensisäiset lääkitykset

Extra

Viime hetken varaukset
Joustavat peruutusehdot
vain yksi asiakas kerrallaan

Omat lemmikkini

Lisää koiran hoito, kissan hoito ja lemmikinhoitopalveluita kaupungissa Tampere