Tanja

Eläinystävällinen Palvelu

Eläinystävällinen Palvelu

Palvelut & Hinnat

Tapaaminen

Tutustukaa toisiinne ensin.
Ilmainen
Ota yhteyttä
×

Yksi kotikäynti päivässä

Tanja tulee kotiisi.
Tee varaus
5/päivä
×

Kaksi kotikäyntiä päivässä

Tanja tulee kotiisi.
Tee varaus
8/päivä

Tavoitettavuus

Tanja

Tampere Pawshaker päiväyksestä Jun 2017 alkaen
  • Vastausprosentti: 100%
  • Keskimääräinen vastausaika: Tunnin sisällä
  • Viimeisin toiminto: 1 viikko 2 päivää sitten
  • SMS vahvistettu
  • Sähköposti varmennettu
  • Facebook varmennettu

Valokuvat

Hei, nimeni on Tanja!

Olen 40v sinkku, suuri eläintenystävä. Sairaseläkkeellä, joten aikaa olisi hoitaa. Kisujenhoitoa, yöt mieluiten omassa kodissani, en pysty hakemaan eläimiä, kun en omista autoa.

Rehti, vastuuntunteva, iloinen ja kiltti. Sellainen olen. Monien mielestä puhelias ja ainakin mitä olen kokenut eläinten kanssa, nii eläimet tykkää kun niille jutellaan. Yhdessä me välillä jutellaan maalla asuvan kissan kanssa puhelimitse jopa, kuuluu vaan mauuu ja minä vastaan. Olen sellainen 'eläinhöppänä' tulee usein lässytettyä mutta ei-sana myös tehoaa tarpeen vaatiessa jopa kissoihinkin.

Kissat ovat hyvin älykkäitä ja ne antaa mulle energiaa jaksaa. Rakastan heitä. Ei väliä värin eikä sen onko karvaa vai ei. Yhtä ihania ne on ja sen oman lemmikin kuuluu olla maailman ihanin. Toivon, että saataisiin tavata ja katsoa miten kissasi/kissat reagoivat minuun ja miten kemiat synkkaavat. Otahan yhteyttä, mjau :)

Kuvassa näkyvä mustakissa on Zorro. Asuu äidilläni, mutta on yhteinen ystävämme :) Siksi kuvan laitoin koska hän on mielestäni niin kaunis tuon violetin tyynyn kanssa vaikka mustasta kissasta on erittäin vaikea saada kuvia joissa näkyykin muutkin kuin silmät :D

Erityistaidot

Puhun kieliä englanti & suomi
< 1 vuosi kokemusta
  • Koulutusta ei ole, mutta syntymäkodissani aina ollut kissa/kissoja. Tulen mielestäni eläinten kanssa toimeen ja rakastan heitä yli kaiken vaikka eivät olisi omiani.
  • Kuvassa ei näy kuin oleskelutila mutta kotini on 32 m2 ja suht iso lasitettu parveke eli kissat tykkäisi katsella maailmanmenoa

 

Extra

Viime hetken varaukset
Joustavat peruutusehdot

Omat lemmikkini

Lisää koiran hoito, kissan hoito ja lemmikinhoitopalveluita kaupungissa Tampere