Miksi ryhtyä hoitajaksi?

Miksi alkaisin hoitamaan lemmikkejä?

Hellyyttävien lemmikkien mahtavan seuran lisäksi on useita syitä, miksi kannattaa alkaa hoitamaan lemmikkejä!  

Tuo kotiisi elämää

Oletko sellaisessa elämäntilanteessa, ettet voi juuri nyt hankkia omaa lemmikkiä? Hoitaminen on silloin mahtava keino pentukuumeeseen! Kotiintullessasi kohtaat suloisen hännänheiluttajan, hurmaavan karvapalleron tai kehräävän kissanpennun - mikä olisikaan parempaa?  

Valitse oikea eläin

Pawshaken lemmikinhoitajana sinulla on täysi vapaus valita, mitä eläimiä päästät kotiisi, tai mitä eläimiä käyt hoitamassa omistajien luona. Kysy omistajalta tietoja lemmikistä, ja valitse juuri sopivalta kuullostava hoitopyyntö. Näin syntyvät parhaat ja palkitsevimmat eläintenhoitokokemukset.

Tapaa uusia ihmisiä

Voit helposti tutustua lähialueesi uusiin tuttavuuksiin ja kehittää kestäviä luottosuhteita omistajien kanssa. Muiden ihmisten auttaminen on palkitseva kokemus, ja useat hoitajat ovatkin löytäneet myös uusia ystäviä palvelumme kautta. 

Nauti koko perheen laatuhetkistä

Isäntäperheet saavat mahtavan tilaisuuden opettaa lapsilleen vastuuntuntoisuutta ja eläinten käsittelyä, ilman pitkää sitoutumista! Eläinystävä on yksi parhaimmista asioista, mitä lapselle voi suoda.  

Täydennä tulojasi

Lemmikkienhoitaminen tarjoaa myös mahdollisuuden tienata rahaa tekemällä jotain, mitä rakastat. Sinulla on täysi joustavuus valita mitkä hoitopyynnöt sopivat sinulle, koska määrität itse hintasi ja sen milloin olet käytettävissä. 

Mahdollisuus löytää leikkikaveri omalle lemmikillesi

Vaikka kaikki lemmikit eivät pidäkään toisten eläinten seurasta, jotkut sosiaaliset lemmikit ovat haltioissaan kun saavat uusia leikkikavereita. Meidän kauttamme on mahdollista sopia etukäteen tapaaminen potentialisten leikkikavereiden kanssa, jotta ne voivat rauhassa tutustua toisiinsa. Lisää siis omatkin lemmikkisi profiiliisi, jotta profiiliesi selaajat voivat tutustua myös niihin.  

Huolehdi lemmikkivieraastasi - me huolehdimme sinusta!

Jotta voit keskittyä lemmikkien hoitamiseen rauhassa, kehitämme palveluamme alati. Haluamme tarjota palvelumme vaivattoman käytön, ilmaisen profiilin luomisen ja helpon varaus- sekä maksujärjestelmän. Otamme mielellämme palautetta vastaan!

Lemmikinhoitajaksi rekisteröityminen on helppoa:

1. LUO ILMAINEN PROFIILISI

Rekisteröidy palveluumme, lisää profiiliisi tietosi ja lisää hyvälaatuinen profiilikuva. Täytäthän profiilisi mahdollisimman tarkasti, jotta Pawshake-yhteisö voi oppia tuntemaan sinut ja luottamaan sinuun. Suosittelemme myös lisäämään muitakin kuvia, kuin profiilikuvan. Parhaat kuvat kertovat hoitamistasi lemmikeistäsi ja ympäristöstäsi, jossa lemmikkejä hoidat. Muista, että voit aina tehdä muutoksia profiiliisi myöhemmin.

2. MÄÄRITÄ HINTASI

Pawshaken ehdottamat hinnat ovat vain ehdotuksia - voit itse määrittää hintasi mielesi mukaan. Muista huomioida hinnoissa Pawshaken osuus 19%, jos siis haluat esim. koiran ulkoilutuksesta 10 € - joudut laittamaan hinnaksi 12 €. Voit aina muokata hintojasi asetustesi kautta milloin vain, aluksi voit kokeilla pienemmillä hinnoilla ja nostaa niitä myöhemmin, jos korvaus tuntuu liian alhaiselta. 

3. ALOITA ELÄINTENHOITO

Kun olet saanut profiilisi valmiiksi, odota yhteydenottopyyntöjä! Voit mainostaa profiiliasi sosiaalisessa mediassa tai mitä muuta kautta vain. Muistathan pitää kalenteri ajantasalla, jotta omistajat tietävät milloin olet varattavissa ja milloin et.

REKISTERÖIDY LEMMIKINHOITAJAKSI

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi! Voit ottaa yhteyttä mobiilisovelluksen tai nettisivumme "ota yhteyttä" -lomakkeen kautta.