Miksi nimemme on Pawshake?

Miksi nimemme on Pawshake?

Pawshake-hetki

On vaikeaa unohtaa sitä hetkeä, kun lemmikinhoitaja ja lemmikki tapaavat ensimmäistä kertaa. Ehkä isäntäperheen koira kirmaa pihan poikki ja alkaa välittömästi leikkiä tulokkaan kanssa – tai ehkä tervehdys on epäluuloisempi, mutta pian koira kuitenkin löytyy hoitajan sylistä. Miten se tapahtuukaan, on Pawshake-hetki merkityksellisen ystävyyden alku omistajan ja lemmikinhoitajan välillä.  

Omistajien ja lemmikinhoitajien yhteensopivuus on tärkeää

On helpointa arvioida toisen yhteensopivuutta eläimen kanssa, kun näkee heidät toiminnassa keskenään. Pawshaken nettisivulla yritämme jäljitellä juuri tätä kokemusta. Tutkimalla lemmikinhoitajien profiileja, omistajien on helppo saada selkeä käsitys hoitajista: 

  • Valokuvat: Sopiiko lemmikinhoitajan elinympäristö lemmikkisi tarpeisiin? Näkyykö kuvista, kuinka hoitaja käsittelee eläimiä?  
  • Kuvaus: Onko eläintenhoitaja nähnyt vaivaa tehdessään profiilia? Onko hän lisännyt paljon tietoa itsestään ja taidoistaan, ja minkä takia hän haluaa tarjota palveluitaan Pawshakessa?
  • Osaaminen: Jokainen lemmikki on ainutlaatuinen, ja kullakin on oma tarinansa. Tarvitseeko kissasi insuliinipistoksia? Kärsiikö koirasi eroahdistuksesta? Löydät hoitajien ”erityistaidot”-osiosta lisätietoja heidän osaamisestaan, joka auttaa sinua päätöksenteossa.  
  • Varmennus: Jokainen sivulle rekisteröitynyt hoitaja on Pawshaken varmentama. Näet varmennukset jokaisen hoitajan profiilista.  
  • Arvionnit: Omistajat jättävät jokaisen hoitokerran jälkeen lemmikinhoitajille arvioinnin, jonka avulla muutkin yhteisön jäsenet saavat lisätietoa hoitajasta. Pawshake ottaa yhteisön puolueettomuuden vakavasti ja saatamme poistaa lemmikinhoitajan profiilin, jos huonoja palautteita kertyy.  

Kättelystä tassutteluun

Alla olevat kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa:

Kiinnostaako tavata muita Pawshake-faneja? Vieraile Facebook-sivullamme.