Kuinka Pawshake toimii?

Kuinka Pawshake toimii?

1. Etsi ja löydä eläinrakkaita lemmikinhoitajia omasta naapurustostasi 

Palvelumme ansiosta voit löytää luotettavia eläintenhoitajia hoitamaan lemmikkiäsi silloin, kun tarvitset lemmikillesi hoitajaa. Yksinkertainen haku auttaa sinua löytämään isäntäperheen, joka majoittaa lemmikkisi, tai hoitajan, joka hoitaa lemmikkiäsi sinun luonasi. Syötä hakukenttään kaupunkisi tai postinumerosi, ja näet heti kaikki lähialueesi hoitajat!  

2. Tutustu lemmikinhoitajien profiileihin ja tavoitettavuuteen

Vaihtoehtoja riittää - etsi juuri ne lupaavimmat hoitajat, ja tarkista heidän tavoitettavuutensa heidän profiilissa näkyvästä kalenterista. Jotkut lemmikinhoitajat tarjoavat myös lisäpalveluja, kuten trimmausta ja koulutusta. Kysy näistä lisää hoitajalta!  

3. Ota yhteyttä lemmikinhoitajaan

Profiiliin tutustumisen jälkeen hoitaja vaikuttaa lupaavalta ja ajankohtakin on vapaa kalenterin mukaan. Voit nyt lähettää hoitajalle tutustumiskutsun klikkaamalla "Ota yhteyttä" -nappia. Kerro viestissäsi hoitotarpeesta yksityiskohtaisesti, jotta hoitaja osaa heti arvioida olisiko varaus hänelle sopiva. Ensimmäinen tutustumiskerta on aina ilmainen, jotta voitte varmistaa kemioiden kohtaamisen!  

4. Tee varaus ja maksa netissä

Tutustumiskerta meni hyvin, ja lemmikkisi ihastui hoitajaan - mahtavaa! Seuraavaksi voitkin vahvistaa varauksesi netissä. Valitse hoitajan profiilista palvelu jonka haluat, hoidon tarpeen pituus ja sisällytä varaukseen erityiset tarpeet, joita lemmikilläsi saattaa olla. Muista pyytää hoitajaa muokkaamaan hintaa, mikäli varaat lisäpalveluja. Voit maksaa luottokortilla käyttäen turvallista alustaamme.    

5. Varauspyynnön vahvistus

Lemmikinhoitaja vahvistaa varauspyyntösi 24h:n kuluessa. 

6. Onnelliset lemmikkisi takaavat mielenrauhasi hoitojakson aikana  

Saat lemmikkisi päivittäisiä kuulumisia suoraan puhelimeesi, kun varaamasi hoitaja lähettää sinulle ottamiaan kuvia lemmikeistäsi. Voit siis nauttia lomastasi täysin rinnoin, kun tiedät lemmikkisi voivan hyvin ja nauttivan olostaan hoitajan huomassa.  

7. Viiden tähden arviot

Hoitojakson jälkeen voit jättää hoitajalle palautetta, joka näkyy julkisena hänen profiilissaan. Toivomme, että annat jokaisen hoitojakson jälkeen arvioinnin, jotta muutkin omistajat saavat ajantasaista tietoa muiden kokemuksista! Näin yhteisön jäsenet tunnistavat helposti parhaat isäntäperheet ja lemmikinhoitajat. Rakennetaan yhdessä elinvoimainen ja luotettava eläinrakasyhteisö!