koiran päivähoito

Koiran päivähoito naapurustossasi?

Löydä koirallesi päivähoitopaikka lähistöltäsi

 • Luotetut, seulotut ja vakuutetut koiran päivähoitoperheet
 • Koirasi tarpeisiin räätälöity hoito
 • Päivittäiset kuvapäivitykset, vakuutus ja 24/7 asiakastuki
 • Paljon ilmaisia masurapsutuksia!

Koiran päivähoito

Koiran päivähoidolla tarkoitetaan Pawshakessa sitä, että koirasi viettää päivän hoitajan kotona. Koiran kulkemisesta kodin ja hoitopaikan välillä vastaa joko hoitaja tai sinä itse, sopimuksesta riippuen.

Miksi koiran päivähoito?

Pitkät tylsät päivät: Jos olet poissa kotoa koko päivän, koirasi saattaa olla yksinäinen ja tylsistynyt. Joidenkin koirien - varsinkin pentujen ja vanhempien koirien - kenties tarvitsee käydä tarpeillaan useammin, mutta ne eivät pääse ulos, jos kukaan ei ole kotona. Tämä saattaa aiheuttaa lemmikillesi stressiä. Koirien päivähoito on täydellinen ratkaisu sinulle.

Koirat ovat sosiaalisia eläimiä: Monet koirat eivät viihdy yksinään. Jotkut koirat jopa kärsivät niin pahasta eroahdistuksesta, että kotiin jättäminen on lähes mahdotonta. Koirien päivähoidossa koirallasi on seuraa koko päiväksi. Päivähoitaja täyttää koirasi päivän sen lempiaktiviteeteilla.

Miten koiran päivähoito toimii?

Ilmainen tutustumistapaaminen: Etsi ensin oman alueesi koirankaitsija, joka tarjoaa koirien päivähoitoa ja on käytettävissä toivomanasi ajankohtana. Ota yhteyttä häneen ja järjestä tutustumistapaaminen. Jos hoitajalla on oma koira, tutustuttakaa koiranne toisiinsa turvallisessa ympäristössä.

Maksa Pawshakessa: Jos tulette kaikki hyvin toimeen, voit tehdä varauksen ja maksaa turvallisesti Pawshaken kautta.

Parhaat koiran päivähoito vinkit:

 • Jos hoitaja hakee ja tuo koirasi, varmista, että annat avaimen kotiisi.
 • Muistathan joko toimittaa hoitajalle koiran tarvitsemat tarvikkeet, kuten kaulapannan tai valjaat, hihnan, lelut ja sängyn, tai vaihtoehtoisesti ohjeistaa hoitajaa, mistä tarvikkeet löytyvät.
 • Perehdytä hoitaja kaikkiin koirasi tuntemiin käskyihin sekä jaa kaikki tarpeellinen tieto koirasi päivittäisistä rutiineista.
 • Sovi yksityiskohtaisesti, mitä hoitajan tulee tehdä ja mitä ei pidä tehdä koirasi kanssa. Sisältääkö päiväohjelma kävelylenkin tai jonkinlaista koulutusta? Millaisista aktiviteeteista koirasi nauttii?
 • Jos hoitaja huolehtii useammasta kuin yhdestä koirasta, varmista, että kaikki koirat ovat tutustuneet toisiinsa etukäteen.

Tarkista, mitä Mustille kuuluu: Jos haluat olla osana koirasi päivähoitoseikkailua, koirasi hoitaja voi lähettää sinulle päivän mittaan viestejä tai kuvia Pawshaken nettisivun tai sovelluksen kautta.

Miksi Koiran päivähoito Pawshaken kautta?

Luotetut, tarkistetut ja vakuutetut: Pawshakesta löydät oman alueesi luotetut ja tarkoin seulotut koiranulkoiluttajat. Koirallasi on Pet Protection -vakuutus koko palvelun ajan.

Ei huonoa omatuntoa: Sitoutunut koiranhoitaja voi olla hyvä vaihtoehto naapurille tai anopille huolehtimaan koirastasi päivän aikana. Monet koiranomistajat eivät kehtaa pyytää ystäviä tai sukulaisia huolehtimaan koirastaan - Pawshaken koiranhoitajat auttavat sinua mielellään!

Koirasi ehdoilla: Monet kaupalliset koiranhoitopaikat ottavat useita koiria päivähoitoon yhtäaikaa, mutta Pawshaken hoitajat huolehtivat yleensä vain joko yhdestä tai vain parista koirasta samaan aikaan. Tämän ansiosta koirasi saa enemmän huomiota ja myös lepoa, sillä monet koirat eivät pysty rentoutumaan ollessaan useiden koirien ympäröimänä.  Koirasi tarvitsee 14-18 tuntia unta päivässä.

Eikö koirasi tule toimeen muiden koirien kanssa? Etsi hoitopaikka, jossa ei ole muita koiria.

Onko koirasi todella aktiivinen ja vaatii pitkiä lenkkejä? Järjestä asia hoitajasi kanssa.

Täytyykö koirasi ruokailla tai saada säännöllinen lääkitys päivän aikana? Hoitajasi voi huolehtia myös tästä.

Hauska ja huolehtiva Pawshaken koirahoitajien päivähoito ottaa kaikkien lemmikkien yksilölliset tarpeet huomioon!

Pawshake-takuu

 • Paikalliset lemmikinhoitajat
 • Täysvakuutettu
 • Mielenrauha

Pawshake-tiimi on valmiina auttamaan.

Ota meihin yhteyttä