koiran kotihoitoa

Koiran kotihoitoa naapurustossasi?

Eläinrakkaat koiranhoitajat tarjoavat koirallesi hoitopaikan kotoaan

 • Kotiympäristö ilman häkkejä
 • Luotetut, seulotut ja vakuutetut isäntäperheet
 • Mielenrauhaa päivittäisillä kuvapäivityksillä
 • Henkilökohtaista huomiota ja liikuntaa
 • Kennel-tautien riski vähenee
 • Masurapsutukset sisältyvät hintaan!

Koiran kotihoitoa

Koiran kotihoito tarkoittaa Pawshakessa sitä, että koirasi on hoidossa hoitajan kotona ennaltasovitun ajan sinun ollessasi muualla. Hoitopaikka huolehtii ruokinnasta ja ulkoilusta, ja muusta koiran hyvinvoinnista yhtä rakastavasti kuin itse tekisit.

Ei syytä huonoon omatuntoon: Toisin kuin monessa koirahoitolassa, koirasi saa olla vapaasti eikä teljettynä häkkiin. Koirallasi on kuin toinen koti, jossa se on väliaikaisesti osana perhettä.

Miksi koiran kotihoitoa?

Ollessasi matkalla tai hätätapauksessa: On monia syitä, miksi saatat joskus tarvita hoitopaikan koirallesi. Useimmiten tarvitset jonkun pitämään huolta koirastasi matkan aikana, oli kyse sitten työmatkasta, pidennetystä vierailusta sukulaisten luo tai rentouttavasta lomasta.

Saatat myös tarvita lemmikinhoitajaa joutuessasi olemaan poissa kotoa esimerkiksi sairaalahoitoon vuoksi tai jos kotonasi tehdään remonttia, josta voi aiheutua koirallesi stressiä. Voit luottaa Pawshaken koiranhoitajin missä tahansa tilanteessa!

Koirasi kiittää sinua: Toisin kuin koirahoitolassa, Pawshaken kautta voit valita parhaimman hoitajan koirallesi. Ehkä koirasi haluaa leikkikaverin, muttei ole innostunut jakamaan hoitopaikkaa kymmenien, jatkuvasti vaihtuvien koirien kanssa? Valitse hoitopaikka, jossa asuu jo sosiaalinen karvakaveri. Eikö koirasi tule toimeen toisten koirien kanssa? Etsi hoitopaikka, jossa ei ole omaa koiraa.

Erityistarpeita? Onnistuu! Täysihoito mahdollistaa hauskan, huolehtivan ja turvallisen ympäristön, jossa kaikki karvakaverisi tarpeet otetaan huomioon. Sopiva koiranhoitaja on paras hoitovaihtoehto kaikille koirille, jopa niille, joilla on erityistarpeita.

Miten koiran kotihoitoa toimii?

Ilmainen tutustumistapaaminen: Etsi alueeltasi lemmikinhoitaja, joka vastaa tarpeitasi ja on käytettävissä toivomanasi ajankohtana. Ota hoitajaan yhteyttä ja järjestä tutustumistapaaminen. Jos hoitopaikassa on omia koiria, tutustuttakaa koiranne toisiinsa turvallisessa ympäristössä. Voitte jopa toteuttaa lyhyen kokeilujakson.

Maksa Pawshakessa: Jos tulette kaikki hyvin toimeen, voit tehdä varauksen ja maksaa turvallisesti Pawshaken kautta. Varmistathan, että olette hoitajan kanssa sopineet kaikesta sinulle ja koirallesi tärkeistä asioista yksityiskohtaisesti.

Parhaat kotihoitovinkit:

 • Kun jätät koirasi hoitopaikkaan, muista viedä mukanasi kaikki, mitä koirasi hoitojaksollaan tarvitsee, kuten peti, ruokaa, hihna, lelut ja mahdollinen lääkitys.
 • Perehdytä hoitaja koirasi tuntemiin käskyihin.
 • Muista antaa hoitajalle varmuuden vuoksi puhelinnumero hätätapauksia varten ja koirasi eläinlääkärin yhteystiedot.

Tarkista, mitä lemmikillesi kuuluu: Jotta sinun ei tarvitse huolehtia, saat päivittäin viestejä ja/tai kuvia koirasi hoitajalta Pawshaken sivuston kautta

Miksi Koiran kotihoitoa Pawshaken kautta?

Luotetut, tarkastetut ja vakuutetut: Pawshakesta löydät oman alueesi luotetut ja tarkoin seulotut koiranhoitajat. Koirallasi on Pet Protection -vakuutus koko hoitojakson ajan.

Ei huonoa omatuntoa: Sitoutunut hoitaja voi olla hyvä vaihtoehto ystävälle tai sukulaiselle pitämään huolta koirastasi, sillä monet omistajat eivät kehtaa pyytää palvelusta tutuiltaan.

Pawshake-takuu

 • Paikalliset lemmikinhoitajat
 • Täysvakuutettu
 • Mielenrauha

Meistä on hienoa nähdä jäsentemme valokuvia. Jaa kuvasi ja tarinasi, niin ehkä esittelemme sinut tällä sivulla.

Pawshake-tiimi on valmiina auttamaan.

Ota meihin yhteyttä