Pawshake logo
Karolina + Timo

Luotettavaa Eläintenhoitoa Tampereella

Tampere
4 kertaa suosikkihoitaja
5 toistuvaa asiakasta
Viimeksi varattu eilen
Otettu yhteyttä viimeksi tänään
Aktiivinen viimeksi tänään
Vastaa yleensä pari tuntia kuluessa
<2h
Vastausaika
100%
Vastausprosentti
Koiran päivähoito
Koiran päivähoito
Päivähoitoa hoitajan kotona
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
20 EUR
/päivä
Muut palvelut ja hinnat

Tietoa - Karolina + Timo

Tervetuloa profiiliimme! Luettehan profiilimme huolella ja ajatuksen kanssa, jotta voimme tarjota lemmikillenne parhaat mahdolliset olosuhteet hoitojakson ajaksi. Kiitos. :-)

Hei! Olemme Tampereella asuva nuori pariskunta (24/29v) ja olisimme valmiita hoitamaan lemmikkejänne, jos teillä on tarvetta luotettavalle ja osaavalle hoitopaikalle. Olemme työssäkäyviä ihmisiä molemmat, mutta haluamme auttaa ihmisiä Pawshaken kautta. Toinen meistä (Karolina) työskentelee pääasiassa kotoa käsin, joten ei tarvitse pelätä sitä, että eläimenne jäisi yksin pidemmäksi aikaa tuntemattomaan paikkaan hoitojakson aikana.

Olemme hoitaneet jo kymmeniä koiria Pawshaken kautta päälle vuoden aikana ja asiakaspalaute on ollut heidän kauttaan vain positiivista, kuten voitte profiilimme arvioinneista nähdä. Kummallakin meistä on myös pidempiaikaista taustaa koirien ja muiden lemmikkien (kissa, linnut, kalat..) jo usean vuoden ajalta, koska lemmikkejä on ollut perheissämme aina, mm. omia koiria. Tällä hetkellä meillä ei ole muita omia lemmikkejä kuin kalat akvaariossa, joten teidän ei tarvitse pelätä, että hoidokkinne joutuisi tekemisiin jonkun toisen koiran / mahdollisesti vihamielisen eläimen kanssa, tai miten mahdollisesti eläimenne suhtautuisi toisiin tuntemattomiin eläimiin. Asumme Tampereen pohjoispuolella rivitaloasunnossa luonnon läheisyydessä, joten mm. metsälenkit onnistuvat hyvin. Meillä on myös pieni aidattu takapiha, jossa eläimet voi temmeltää, jos eivät ole karkailevaa tyyppiä.

Voimme rajoitetusti kotihoitaa eläimiänne kotonanne, jos niin haluatte, taikka hakea ja palauttaa hoidokin autollamme, jos niin sovitaan. Tähän sen verran rajoituksia, että teemme myös normaalia työtä Pawshaken ohella ja työajat saattavat rajoittaa tämmöisissä tapauksissa.

HUOMIOITAVAA!

Jos koirillanne on eroahdistusta, ottakaa ystävällisesti ensin yhteyttä, varsinkin pitkiä hoitojaksoja varatessanne. Vaikka toinen meistä on kotona pääasiassa kokoajan, voi myös tulla arkena tilanne, jolloin hoidokki joutuu olemaan kotona yksin tunnista pariin, ja toki haluaisimme, että asunto olisi myös asuttavassa kunnossa palattuamme. Jos kuitenkin koirallanne on eroahdistusta, voimme keskustella hoitoon ottamisesta. Pyydämme vaikeammista hoidokeista ylimääräisen 5 euroa päivää kohti, koska näin ollen hoidokki sitoo jomman kumman meistä kotiin koko hoitojakson ajaksi. Kiitos ymmärryksestä.

Olemme pahoillamme, jos joudumme joskus hylkäämään tarjouksenne, vaikka kalenterissa olisi näennäisesti tilaa Pawshaken mukaan. Tämä johtuu siitä, että jotkut ihmiset ovat saattaneet olla yhteydessä meihin jo aikaisemmin ja olemme luvanneet heille hoitojakson, mutta tämä ei näy pawshakessa ennenkuin ihmiset varaavat hoitojakson erikseen tämän kautta ja hyväksyvät sen. Viestillä tavoittaa kuitenkin aina, ja kaikki tiedustelut ovat tervetulleita. Jos et puhu suomea, niin ei hätää, meidän kanssamme pärjää myös englannilla, tšekillä, venäjällä, ruotsilla ja saksalla. :)

Do not hesitate to contact us if you don't speak Finnish, you can co-operate with us also in following languages: German, Swedish, Russian, Czech and of course English.

Hoitajan Karolina + Timo palvelut

Hoitajan kotona

Koiran päivähoito
Koiran päivähoito
Luotettavaa koiran päivähoitoa
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
20 EUR
/päivä
Koiran kotihoitoa
Koiran kotihoitoa
Kotihoito tapahtuu lemmikinhoitajan luona ja kestää n. 24 tuntia.
15 EUR jokaisesta lisälemmikistä
25 EUR
/

Karolina + Timo tarjoaa myös

Koiran koulutusta
Lemmikkien noutaminen / tuominen

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Arviot

Kommunikaatio
Tunnollisuus
Profiilin paikkansapitävyys
Eläinten kohtelu
Arvo
Koiran kotihoitoa
Kristiina, 2019-11-26

Hoidosta oli helppo sopia etukäteen ja Karolina + Timo olivat joustavia vaikka jouduin hiukan muuttumaan hoidon aloitusaikaa. Nelson vaikutti tyytyväiseltä palatessaan ja sain kuvan hoidon aikana.

Koiran kotihoitoa
Jenny, 2019-06-24

Kaunis kiitos Timolle ja Karolinalle Roope koiran erinomaisesta huolenpidosta. Kuusi päivää hoidossa oli sujunut paremmin kuin hyvin! Timo ja Karolina tarjosivat ihanan ja luotettavan kodin koirallemme ja heistä välittyi kokemus koirien kanssa. Myös yhteydenpito moitteetonta. Lomamatkalla saimme rentoutua kun tiesimme Roopen olevan hyvissä käsissä. Kiitos vielä!

Kalenteri

tammikuu 2020
ma
ti
ke
to
pe
la
su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
helmikuu 2020
ma
ti
ke
to
pe
la
su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Vapaana
Ei käytettävissä

Tietoa hoitajan Karolina + Timo kodista

Hyväksytyt lemmikit

Koirien koot
0-80 kg
Koiran iät
1-20 vuotta
Koiran sukupuoli
Naaras & Uros
Kissat
kaikenlaiset
Pieneläimet
jyrsijät, kanit, ...

Hoitajan Karolina + Timo koti

Asunto
Suuri ulkoilualue
Ei lapsia
24 / 7 valvonta
Aidattu takapiha
Hätäkuljetus

Ulkoilutusalueet

Lähellä sijaitsee koirapuisto
Ranta, Kaupungin puisto & Metsä

Taidot

Erityistaidot

Puhun englanti & saksa & Muu & ruotsi
+10 vuotta kokemusta
Koirien koulutustekniikat ovat tuttuja
Voi hoitaa eksoottisia eläimiä, muun muassa matelijoita.

Voi antaa

Suun kautta annettavia lääkkeitä
Ensiapu ja elvytys lemmikeille

Kokemusta

Rescue-lemmikeistä
Käytösongelmat

Tilastot

<2h
Vastausaika
100%
Vastausprosentti
18 h sitten
Viimeksi nähty
SMS
Vahvistettu
Email
Vahvistettu
Karolina + Timo

Karolina + Timo

Luotettavaa Eläintenhoitoa Tampereella

Tampere
Koiran päivähoito
Koiran päivähoito
Päivähoitoa hoitajan kotona
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
20 EUR
/päivä
Muut palvelut ja hinnat

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi premium vakuutuksesta, 24/7 asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, kuvapäivityksistä ja muusta!