Pawshake logo
Oona

Eläinrakas Opiskelija Tarjoaa Rakastavan Hoitopaikan

Kiviniemi
1 kertaa suosikkihoitaja
1 toistuva asiakas
Viimeksi aktiivinen 5 päivää sitten
Asuu 1 koira lemmikin kanssa
Asuu Labradorinnoutaja Luna kanssa
Vastaa yleensä pari tuntia kuluessa
<2h
Vastausaika
100%
Vastausprosentti
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
8 EUR jokaisesta lisälemmikistä
30 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat

Tietoa - Oona

Täällä kirjoittelee 19–vuotias lukiosta tänä keväänä valmistunut nuori Oulusta! Kesätöitä sain vaikeasta koronatilanteesta huolimattamukavaa, mutta työn ohella haluaisin tehdä myös mahdollisuuksieni mukaan koiranhoitotyötä pientä palkkaa vastaan. Luonteeltani olen ennen kaikkea rauhallinen ja vastuuntuntoinen sekä pidän kiinni sovituista asioista.

Koiranhoidosta minulta löytyy koko elämäni ajalta kokemusta. Perheessäni on ollut koira aina siitä asti, kun synnyin. Tällä hetkellä kotonani asustelee 2-vuotias labradorinnoutaja narttu Luna, joka on kolmas minun elinaikanani meidän perheessämme ollut koira. Varsinaista koulutusta minulla ei koiranhoitajana kuitenkaan ole, mutta koiria ja eläimiä ylipäänsä kohtelen aina rakkaudella. Koirien lisäksi kokemusta on minulle tullut 10-vuotiaasta tähän päivään asti hevosista, joiden kanssa olen ollut tekemisissä niin hoitaen, ratsastaen kuin hieman ajaenkin. Kaikki eläimet ovat erittäin lähellä sydäntä. Voisin sanoa, että koiranhoitotyö olisi melko täydellinen työ minulle eläinrakkaana ihmisenä, kun pääsee tutustumaan uusiin koiriin.

Lenkitys, hoito, ruokinta yms. minulta onnistuvat kaikki omistajan kotona. Koska kotoamme löytyy jo koira, täytyy hoito kotonani katsoa tietenkin tapauskohtaisesti. Lenkkien pituudeksi käy 15 minuutista 1 ja puoleen tuntiin ja lenkitys onnistuu sekä pyöräteillä että metsässä. Päivässä voin käydä lenkillä 1-4 kertaa riippuen lenkkien pituudesta. Lemmikin kanssa voin viettää aikaa melko paljon. Koirankoulutukseen ei minulta löydy valtavasti tietoa ja taitoa, mutta omankin koiran koulutuksessa eniten mukana olleena, sekä pentu- ja tokokoulutuksessa koiran kanssa käyneenä, on taskuuni vuosien mittaan jäänyt melko hyvät taidot. Erityisesti temppujen opettaminen sujuu hyvin!

Kotimme on melko iso omakotitalo, joten tilaa kyllä löytyy. Täältä löytyy 4 makuuhuoneen lisäksi keittiö, olohuone, kodinhoitohuone, kylpyhuone ja vessa. Takapiha on kokonaan aidattu ja iso, eikä sieltä löydy mitään vaarallista koiralle. Tällä hetkellä kotonamme asuu minun lisäkseni äiti, isä, 17-vuotias pikkusisko sekä koira. Kaikki ovat eläinrakkaita ja tulevat toimeen kaikenlaisten koirien kanssa. Vieraslemmikille löytyy paikka mistä tahansa kotoamme, se voi olla minun huoneessani, kodinhoitohuoneessa (jossa myös mahdollisuus pitää ovea auki, koska portti löytyy), koiramme vieressä eteisessä tai missä vain mihin pedin asettaa! Jos hoitokoira ei tule toimeen omamme kanssa, on lyhyillä vierailuilla myös mahdollisuus saada oma koiramme hoitoon veljeni luokse.

Hoitajan Oona palvelut

Hoitajan kotona

Koiran kotihoitoa
Kotihoito tapahtuu lemmikinhoitajan luona ja kestää n. 24 tuntia.
8 EUR jokaisesta lisälemmikistä
30 EUR
/
Koiran päivähoito
Luotettavaa koiran päivähoitoa
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
10 EUR
/päivä

Kotonasi

Koiran ulkoilutus
Löydä luotettava koiran ulkoiluttaja
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
10 EUR
/kävely
Kotikäynnit
Varaa lemmikinhoitaja käymään kotonasi lemmikkisi luona
20 EUR kahdelle kotikäynnille päivässä
15 EUR
/päivä
Talovahti
Lemmikinhoitaja pitää huolen lemmikistäsi kotonasi yön yli
25 EUR
/

Oona tarjoaa myös

Koiran koulutusta
Lemmikkien noutaminen / tuominen

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Kalenteri

Hoitajan Oona lemmikit

Luna
Labradorinnoutaja

Tietoa hoitajan Oona kodista

Hyväksytyt lemmikit

Pennut
< 1 vuotta
Koirien koot
0-80 kg
Koiran iät
0-20 vuotta
Koiran sukupuoli
Naaras & Uros

Hoitajan Oona koti

Suuri ulkoilualue
Ei lapsia
Aidattu takapiha
Hätäkuljetus

Taidot

Erityistaidot

Puhun englanti & ruotsi & suomi
+10 vuotta kokemusta
Koirien koulutustekniikat ovat tuttuja

Voi antaa

Suun kautta annettavia lääkkeitä

Tilastot

<2h
Vastausaika
100%
Vastausprosentti
5d sitten
Viimeksi nähty
SMS
Vahvistettu
Email
Vahvistettu
Oona

Oona

Eläinrakas Opiskelija Tarjoaa Rakastavan Hoitopaikan

Kiviniemi
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
8 EUR jokaisesta lisälemmikistä
30 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat

Ei käytettävissä

Oona ei ole tällä hetkellä vapaana ottamaan lisää varauksia.

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi premium vakuutuksesta, 24/7 asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, kuvapäivityksistä ja muusta!