Pawshake logo
Henna

Henna

Kuopio
5 kertaa suosikkihoitaja
2 toistuvaa asiakasta
Viimeksi varattu 9 päivää sitten
Otettu yhteyttä viimeksi eilen
Viimeksi aktiivinen 8 päivää sitten
Vastaa yleensä yksi tunti kuluessa
<1h
Vastausaika
100%
Vastausprosentti
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
8 EUR jokaisesta lisälemmikistä
15 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat

Tietoa - Henna

Moikka! Olen pirteä 19-vuotias ja olen tällä hetkellä olen töissä ravintolassa. Koska olen töissä ravintola-alalla, on työpäivieni pituus vaihteleva, eikä minulla myöskään ole töitä joka päivä. Yötöitä en kumminkaan tee eli olen aina yöt kotona. Lyhyempi työpäiväni on n. pari tuntia, kun taas pidempi 8-9 tuntia. Töiden jälkeen tulen suoraaan kotiin, eli lemmikkisi joutuisi olemaan yksin työpäiväni ajan. Jos saan tietää ennen työlistan tekoa hoitopäiviä, on minun mahdollista saada niitä vapaaksi tai lyhyempänä n. 3 tunnin työpäivänä

Nykyään harrastuksiini kuuluu salilla käynti. Ennen sitä on tullut vietettyä reilu kymmenen vuotta hevostalleilla säännöllisesti, mikä loppui valitettavasti vuokrahevosen jalkarikkoon. Kehitin muutaman vuoden vuokrahevosaikanani turhan rennon ratsastustyylin, minkä takia minusta ei ole enää ratsastustunneille. Muutenkaan se väkisin vääntäminen ei tuntunut omalta vaan oman ja hevosen fiilikseen mukaan meneminen oli se oma juttuni. Nykyisin viihdyn suurimmaksi osaksi kotona, joten lemmikkisi ei joutuisi pidempiä aikoja olemaan yksin töitteni ulkopuolella. Asun yksin tilavassa yksiössä kerrostalossa, lähistöllä on kumminkin metsää missä lenkkeillä, eikä koirapuistokaan ole pitkän matkan päässä.

Yläkoulussa toimin koiran hoitaja n. vuoden ajan n. kerran viikkoon. Sen jälkeen koiria on ollut satunnaisesti hoidossa samoin tuttujen kissoja. Hevostenkin hoito minulta luonnistuu, vuokraheppoja minulla oli n. 2 vuoden ajan. Lemmikkinhoitajana olen tunnollinen ja kärsivällinen sekä kotonani eläimet saavat halutessaan nukkua vieressäni sängyssä. Kissoja perheeni on omistanut koko ikäni, joten kissojen oikut eivät ole vieraita minulle. Vaikka asunkin kerrostalossa on minulla tilava parveke, jossa kisse saa halutessaan oleilla. Jos valjaat löytyvät ei ulkoilukaan ole ongelma. Koiria perheeni on omistanut n. 5 vuotta. Ongelmallisemmatkaan tai ujommatkaan koirat eivät ole ongelma, yksi entisistä koiristamme oli rescue-labbis huonommasta kodista. Hoidossa minulla on ollut hankalempiakin koiria, remmirähjäystä ja arkoja koiria, eivätkä ne ole tuottaneet päänvaivaa. Voimaa minulta löytyy ja jos saan hevosenkin pidettyä kurissa ei isompikaan koira saa minua tempaistua mukaan. Tarjoan koirille päivässä ainakin yhden reilu tunnin lenkin, sekä sen lisäksi 2 lyhyempää lenkkiä. Jos käyn hoitamassa koiraa kotonasi yhden lenkin ajan on se n. tunnin mittainen. Osaan tarkkailla eläimen vointia sekä kehonkieltä ja tunnistan, jos jokin on vialla. Insuliinipiikkien antaminen tarpeen vaatiessa ei myöskään ole minulle vieras juttu. Valitettavasti en omista autoa, joten en voi noutaa tai tuoda lemmikkiä luoksesi.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos vaikutin sopivalle ihmiselle sinun karvakaverillesi! Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin eikä tutustumiskäynti ennakkoon ole ongelma!

Hoitajan Henna palvelut

Hoitajan kotona

Koiran kotihoitoa
Kotihoito tapahtuu lemmikinhoitajan luona ja kestää n. 24 tuntia.
8 EUR jokaisesta lisälemmikistä
15 EUR
/
Koiran päivähoito
Luotettavaa koiran päivähoitoa
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
10 EUR
/päivä

Kotonasi

Kotikäynnit
Varaa lemmikinhoitaja käymään kotonasi lemmikkisi luona
18 EUR kahdelle kotikäynnille päivässä
12 EUR
/päivä

Peruutusehdot: Kohtuullinen

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 7 päivää ennen varauksen alkamista. 50% hyvitys, jos peruutus on tehty tämän jälkeen.

Arviot

Kommunikaatio
Tunnollisuus
Profiilin paikkansapitävyys
Eläinten kohtelu
Arvo
Koiran kotihoitoa
Mari, 2019-09-17

Hennan koirienkäsittelytaidon huomasimme heti ensitapaamisella, ja hän otti alkuun hieman haastavan, säkäkorkeudeltaan 70-senttisen "pikkupoikamme" muitta mutkitta hellään huomaansa. Koiramme olikin sitten innokkaana jäämässä hoitoon, kun oli kotiinlähdön aika! Meillä oli hyvin luottavainen olo jättää koiramme Hennalle, lisäksi yhteydenpito Hennan kanssa sujui aina nopeasti kysellessämme ikävissämme väliaikakuulumisia. Kaikki toimi niin kuin sovittiin, ja koirakin kehui olleensa viiden tähden hotellissa! :)

Koiran kotihoitoa
Kristiina, 2019-08-29

Hennalle uskaltaa jättää karvavauvansa uudestaankin! Hän vaikutti oikeasti välittävän ja tietävän paljon koirista. Hän oli myös erittäin joustava, ystävällinen ja luotettava.

Kalenteri

syyskuu 2019
ma
ti
ke
to
pe
la
su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
lokakuu 2019
ma
ti
ke
to
pe
la
su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Vapaana
Ei käytettävissä

Tietoa hoitajan Henna kodista

Hoitajan Henna koti

Asunto
Pieni ulkoilualue
Ei lapsia

Ulkoilutusalueet

Lähellä sijaitsee koirapuisto
Kaupunki, Kaupungin puisto & Metsä

Taidot

Erityistaidot

Puhun englanti & suomi
+10 vuotta kokemusta
Koirien koulutustekniikat ovat tuttuja

Voi antaa

Suun kautta annettavia lääkkeitä
lääkepistoksia

Kokemusta

Rescue-lemmikeistä
Käytösongelmat

Tilastot

<1h
Vastausaika
100%
Vastausprosentti
1w sitten
Viimeksi nähty
SMS
Vahvistettu
Email
Vahvistettu
Henna

Henna

Henna

Kuopio
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
8 EUR jokaisesta lisälemmikistä
15 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat

Peruutusehdot: Kohtuullinen

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 7 päivää ennen varauksen alkamista. 50% hyvitys, jos peruutus on tehty tämän jälkeen.
VisaMastercardPayPalAmerican Express

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi premium vakuutuksesta, 24/7 asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, kuvapäivityksistä ja muusta!