Pawshake logo
Ella

Eläinten Unelma Lomakoti

Helsinki
Viimeksi varattu 3 päivää sitten
Otettu yhteyttä viimeksi 3 päivää sitten
2d sitten
Viimeksi nähty
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
24 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat

Tietoa - Ella

Olen parikymppinen helsinkiläinen opiskelija. Jolle lemmikit ovat sydämmenasia. Olen kasvanut erilaisten eläinten parissa: Koirien, kissojen Ja hevosten kanssa. Perhe tutuillamme oli maatila, jossa vietin kesäisin paljon aikaa, joten lapsuuteni on täynnä ihania muistoja eri eläinten kanssa. Tämä on varmasti iso syy siihen miksi tunnen eläinten kanssa olevani parhaimmillani ja siksi koen luonnolliseksi myös työskennellä eläinten parissa. Asun tällä hetkellä isossa kerrostalo asunnossa mieheni ja kahden kissan kanssa. Mieheni on myös hyvin eläinrakas ja omaa paljon kokemusta koirista ja kissoista.

Tarjoan eläimille turvallisen varakodin aina hoidon ajaksi. Sellaisen paikan missä eläin voi tuntea olonsa hyväksi ja rakastetuksi. Olen itse aktiivinen urheilija joten tarjoan vähintään 3 lenkkiä päivästä joista vähintään yksi on reilumpi lenkki, jotta isommatkin koirat saavat tarvitsemaansa liikkumista. Eläimen kanssa temmeltäminen ja leikkiminen on varmasti myös aina osa pakettia!

Meidän kodissamme ei ole varsinaisesti eläimiltä kielelttyjä paikkoja , kunnioitamme lemmikin omistajan antamia sääntöjä koiran rajojen suhteen. Hoitolemmikkien omistajat tuovat yleensä itse esim. Koirille jo kotoa tutun ja turvallisen pedin, mutta jos sellaista ei ole. Olemme tehneet patjavuoteen koiralle makkariin. Kissan nukkumapesiä on omasta takaa useita , joten hoitokissoille löytyy varmasti lokoisa lukaali meiltä.

Vuosien varrella kokemusta on karttunut monista jutuista, mutta uskon että isoimpana taitona on eläimien tarpeiden huomioiminen juuri tilannekohtaisesti ja juuri sen eläimen tarpeita kunnioittaen.

Motivaationi olla eläintenhoitajana on suuri. Sillä eläimet ovat minulle kuin perheenjäseniä ja todella lähellä sydäntä.Minulla on itselläni kaksi kissaa ja vanhemmillani on koira kenen kanssa olen kasvanut koko lapsuuden. Myös Puolisollani on vanhempiensa kotonaan 4 koiraa joista osa on isoja ja osa keskikokoisia. Käymme usein ulkoiluttamassa niitä/hoitamassa matkojen aikana.

Olen luotettava ja tunnollinen, joten hommat hoituvat varmasti aina juuri niinkuin sovittu Olen myös joustava, joten pystyn usein venyttämään omia aikatauluja tarpeen tullen. Olen tällä hetkellä etätöissä keskimäärin 4 h päivittmäkin ja välillä käyn työpaikalla olemassa maximissaan 5 tuntia kerrallaan . Pystyn itse määrittämään työaikatauluni, joten pystyn joustamaan vaivatta:)

Hoitajan Ella palvelut

Hoitajan kotona

Koiran kotihoitoa
Kotihoito tapahtuu lemmikinhoitajan luona ja kestää n. 24 tuntia.
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
24 EUR
/
Koiran päivähoito
Luotettavaa koiran päivähoitoa
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
20 EUR
/päivä

Kotonasi

Koiran ulkoilutus
Löydä luotettava koiran ulkoiluttaja
6 EUR jokaisesta lisälemmikistä
10 EUR
/kävely
Kotikäynnit
Varaa lemmikinhoitaja käymään kotonasi lemmikkisi luona
19 EUR kahdelle kotikäynnille päivässä
10 EUR
/päivä
Talovahti
Lemmikinhoitaja pitää huolen lemmikistäsi kotonasi yön yli
24 EUR
/

Ella tarjoaa myös

Lemmikkien noutaminen / tuominen

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Kalenteri

Tietoa hoitajan Ella kodista

Hyväksytyt lemmikit

Koiran sukupuoli
Naaras & Uros
Kissat
kaikenlaiset

Hoitajan Ella koti

Asunto
Ei lapsia

Taidot

Erityistaidot

Puhun englanti & italia & suomi
<5 vuotta kokemusta
Koirien koulutustekniikat ovat tuttuja

Voi antaa

Suun kautta annettavia lääkkeitä

Kokemusta

Rescue-lemmikeistä

Tilastot

SMS
Vahvistettu
Email
Vahvistettu
Ella

Ella

Eläinten Unelma Lomakoti

Helsinki
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
24 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat
Ota yhteyttä Ella

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi premium vakuutuksesta, 24/7 asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, kuvapäivityksistä ja muusta!

Ota yhteyttä Ella