Pawshake logo
Heidi

Kokenut Karvakuonojen Kaveri

Espoo
1 kertaa suosikkihoitaja
11 toistuvaa asiakasta
Viimeksi varattu 2 päivää sitten
Otettu yhteyttä viimeksi 5 päivää sitten
Asuu 2 koiraa lemmikin kanssa
Asuu Chihuahua lyhytkarvainen Julian kanssa
2 h sitten
Viimeksi nähty
100%
Vastausprosentti
Koiran ulkoilutus
Min. 30 minuutin kävely
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
20 EUR
/kävely
Muut palvelut ja hinnat

Tietoa - Heidi

Hei, olen 37-vuotias yksin asuva nainen. En ole tällä hetkellä työelämässä, joten aikaa riittää kiireettömään eläinten kanssa puuhasteluun. Olen hyvin joustavasti käytettävissä ja myös lyhyellä varoitusajalla. Asun kerrostalossa luonnon lähellä, leppävaaran laaja ulkoilu/kuntoilu alue on aivan kotini vieressä. Lapsuuteni ja suuren osan aikuisuudestani olen asunut maalla.

Kanssani asuu nyt kaksi chihuahua poikaa, Romeo (4,5v) ja Julian (6kk).

Kun olin lapsi, minulla oli kaksi lemmikki ankkaa. Sen jälkeen sain ensimmäisen koirani - lapinkoiran. Hänen menehdyttyä sairauteen 5v iässä otettiin toinen lapinkoira. Eli lapsuus ja teini-ikä varhaisaikuisuuteen saakka meni koirien kanssa. Ylä asteen ajan kävin ravitallilla tiiviisti hoitamassa hevosia ja treenaamassa niitä - niin ratsailla kuin kärryillä ajaen, raveissa käytiin myös usein ja olin siellä hoitajana mukana. Otin jo nuorena paljon vastuuta tällä kyseisellä tallilla - ja kaikki siellä meni kiitettävästi. Sittemmin aikuisiällä minulla on ollut kolme kissaa. Eli kaikenkaikkiaan elämässäni on ollut tavalla tai toisella aina eläimiä. Olen hyvin eläinrakas.

Vietän paljon aikaa luonnossa ja harrastuksiini kuuluu luonnossa liikkuminen, telttailu kesällä, pyöräily, polkujuoksu ja kausittain kuntosali. Pidän arvossa terveellisiä elämäntapoja. Tykkään myös paljon olla vesillä ja meren ääressä. Pidän myös kulttuurista ja tykkään kierrellä katsomassa erilaisia kohteita - niin luonnossa kuin kaupungissakin.

Luonteeltani ja ihmisenä olen luotettava, tunnollinen ja suoraselkäinen, maalaisjärkeä löytyy. Olen myös lämmin, positiivinen ja iloinen ihminen - ja myös jämäkkyyttä ja johdonmukaisuutta löytyy. Eläimistä olen pitänyt aina ja rakastaen niitä hoitanut. :)

Kokemusta on monenlaisista eläimistä, hevosista jyrsijöihin. Laajin kokemus koirista. Olen myös ollut tekemisissä ongelma käyttäytymisen kanssa - niin koirien kuin hevosten, ja en sitä säikähdä.

Minulla on jo kahden vuoden kokemus Pawshake lemmikinhoitajan hommista. Enimmäkseen olen tehnyt koirien ulkoilutuksia ja kotikäyntejä kissojen hoidon muodossa, myös koirien kotihoitoa olen tehnyt paljon joka sittemmin jäi pois palveluistani nykyisen koiranpentuni tultua taloon. :)

Tarjoan luotettavaa, rakastavaa ja laadukasta hoitoa lemmikillesi. Olen tarkkaavainen ja huolellinen. Hoitosuhteen aikana saat kuvia/videoita ja kuulumisia sovitusti miten lemmikeilläsi menee, kommunikointi ja hyvä yhteydenpito on tärkeää. Ennen hoitoajankohtaa katsomme yhdessä kuntoon kaikki yksityiskohdat ja kaikki tarpeet mitä haluatte lemmikkiesi hoidon sisältävän. (Esim. kotikäynnin/ulkoilutuksen pituus, aika, ruokinta tarpeet, seurana oleminen/leikittäminen, onko erityistarpeita jne.) Jokainen lemmikki saa rutkasti rapsutuksia ja rakkautta :) Yksilöllisesti ja joustavasti otan jokaisen lemmikin vastaan omana ihanana itsenään ja hoito räätälöidään aina tarpeitanne vastaavaksi. :)

Lemmikki on perheenjäsen ja tarvitsee rakastavan ja tunnollisen huolenpidon.

Hoitajan Heidi palvelut

Kotonasi

Koiran ulkoilutus
Löydä luotettava koiran ulkoiluttaja
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
20 EUR
/kävely
Yksi kotikäynti päivässä
Varaa lemmikinhoitaja käymään kotonasi ruokkimassa lemmikkisi ja viettämässä niiden kanssa aikaa.
20 EUR
/päivä
Kaksi kotikäyntiä päivässä
Kaksi kotikäyntiä lemmikillesi
35 EUR
/päivä

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Arviot

starstarstarstarstar
Kommunikaatio
starstarstarstarstar
Tunnollisuus
starstarstarstarstar
Profiilin paikkansapitävyys
starstarstarstarstar
Eläinten kohtelu
starstarstarstarstar
Arvo
starstarstarstarstar
Kotikäynnit
Elina, 2021-08-01

Kaikki sujui mainiosti ja kissat saivat hyvää hoitoa. Minua ilahdutti Heidin lämmin ja positiivinen asenne.

starstarstarstarstar
Kotikäynnit
Katja, 2021-07-21

Todella hyvää hoitoa meidän kolmelle kissalle lomamme aikana. Lämmin suositus Heidille!

1
2
3
4
5
...
10
next page

Kalenteri

Hoitajan Heidi lemmikit

Romeo
Chihuahua pitkäkarvainen
Julian
Chihuahua lyhytkarvainen

Taidot

Erityistaidot

Puhun englanti & suomi
+20 vuotta kokemusta

Ensimmäisen koirani sain kun olin vielä pieni, ala-asteen loppupuolella. Koulutin ja kasvatin koiran pääosin yksin vaikka meitä oli 4 henkinen perhe. Koirasta kasvoi tottelevainen ja kiltti koira, hän oli paras ystäväni, ymmärsin koiria jo lapsena. Näyttelyissäkin käytiin ja koirani valittiin suomen muotovalioksi. Hän oli suomenlapinkoira.

Voi antaa

Suun kautta annettavia lääkkeitä

Kokemusta

eläinten hyvinvointiin liittyvästä vapaaehtoistoiminnasta
Käytösongelmat

Tilastot

SMS
Vahvistettu
Email
Vahvistettu
Heidi

Heidi

Kokenut Karvakuonojen Kaveri

Espoo
Koiran ulkoilutus
Min. 30 minuutin kävely
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
20 EUR
/kävely
Muut palvelut ja hinnat
Ota yhteyttä Heidi

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi premium vakuutuksesta, 24/7 asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, kuvapäivityksistä ja muusta!

Ota yhteyttä Heidi