Pawshake logo
Olivia

Hellä Ja Rakastava Eläin Hoitaja

Espoo
2 kertaa suosikkihoitaja
1 toistuva asiakas
Asuu 1 koira lemmikin kanssa
Asuu Mäyräkoira Hemmå kanssa
1w sitten
Viimeksi nähty
Koiran ulkoilutus
Min. 30 minuutin kävely
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
16 EUR
/kävely
Muut palvelut ja hinnat

Tietoa - Olivia

Olen aina rakastanut eläimiä, he ovat minulle tärkeintä. Minulla on omakin koira ja hän on minulle tärkein asia maailmassa, ilman häntä en olisi selvinnyt mistään. Minulle mun koira (ja muutkin koirat tai eläimet) on enmmän kuin pelkkä koira, kohtelen häntä kuin hän olisi oma poikani, ja niinhän minulle onkin. Tykkään eläimistä niin paljon ja unelma olis saada hoitaa niitä.

Tottakai koulu on pakko olla etusijalla sillä haluisin valmistuakkin sieltä jonain päivänä mutta voin hoitaa muita eläimiä aina kun löytyy aikaa.

Kaikki ovat aina sanoneet minulle että olen ylltättävän hyvä eläinten kanssa. Oon yleensä hyvä eläinten kanssa mutta pakko on myöntää että se riippuu myös eläimestä, millainen hän on ja millainen hänen luonteensa on. Mutta aina löytyy motivaatiota kun on ihanat eläimet kyseessä! Olen myös hoitanut usein mun mummin koiraa ja välillä muitakin koiria. Muutama vuosi sitten meillä oli kaksi kissaa isän luona, valitettavasti ei enää mutta rakastin hoitaa niitä ja leikkiä niiden kanssa. Hoidan mielelläni mitä vaan eläimiä, mutta kokemuksia löytyy vaan koirista ja kissoista, olen kyllä silti innokas oppimaan uutta tai hoitaa muitakin eläimiä.

Palveluita mitä pystyn tällä hetkellä on vain koiran (tai minkä vaan muun eläimen) ulkoilu tai hoitaa lemmikkiä päivän ajan omistajan luona. En valitettavasti pysty ottamaan kotiini mitään lemmikkejä sillä asun vielä äidin kanssa ja hänen mielestä ei ole hyvä idea ottaa tänne lemmikkejä hoitavaksi sillä meillä on täällä mäyräkoira joka yleensä kyllä osaa olla nätisti muiden eläinten kanssa mutta se ei ole ihan varmaa aina.

Mutta kuten juuri kerroin niin voin tulla ulkoiluttaa lemmikkiäsi tai lemmikkisi luo ja hoitaa sitä päivän aikana. Ajoista voidaan sopia erikseen yksityisesti, yleensä meen 30-1h (voi olla tarvittaessa lyhyempi tai ehkä jopa pidempi) lenkin ja kotihoito olisi maksimissaan noin 3h arkipäivisin ja viikonloppuisin 4-6h. Mutta nuo ajat voidaan kyllä sopia erikseen jos eivät sovi. Valitettavasti en pysty tarjoamaan päivähoitoa luonani, mutta pystyn kyllä tulla luoksesi hoitamaan lemmikkiäsi. En valitettavasti pysty myöskään jäädä yöksi (jossain tapauksissa pystyisin ehkä tehdä poikkeuksen, mutta yleisesti en pysty koska koulu ottaa aika paljon aikaa mutta esimerkiksi hiihtoloman aikana pystyisin ehkä)

Osaan yleensä antaa lääkkeen koiralle jos koira osaa olla paikallaan, ja kyllä se vähän riippuu mikä tai minkälainen lääke on kyseessä. Tabletteja oon ennenkin antanut mun omallekin koiralle silloin kun hän on niitä tarvinnut mutta hänellä on joskus ollu kans joku ruiske niin silloin kyllä yleensä äiti laittoi. Jos koirallasi on esim korvatulehdus tai allergiaa niissä niin pystyn hoitamaan niitä tarvittaessa jos annat tarkat ohjeet miten.

Kuten jo aiemmin mainitsin että olen opiskelija joten koulu tulee etusijalle, mutta aina kun aikaa löytyy niin tulen enemmän kuin mielelläni hoitamaan lemmikkiäsi. Arkipäivisin olen yleensä varattu klo. 8-16 (joskus vähän aikasemmin tai myöhemmin) mutta viikonloppuisin mulla on aikaa.

Hoitajan Olivia palvelut

Kotonasi

Koiran ulkoilutus
Löydä luotettava koiran ulkoiluttaja
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
16 EUR
/kävely
Yksi kotikäynti päivässä
Varaa lemmikinhoitaja käymään kotonasi ruokkimassa lemmikkisi ja viettämässä niiden kanssa aikaa.
20 EUR
/päivä
Kaksi kotikäyntiä päivässä
Kaksi kotikäyntiä lemmikillesi
30 EUR
/päivä

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Arviot

starstarstarstarhollowStar
Kommunikaatio
starstarstarstarstar
Tunnollisuus
starstarstarstarstar
Profiilin paikkansapitävyys
starstarstarstarstar
Eläinten kohtelu
starstarstarstarstar
Arvo
starstarstarstarstar
Koiran ulkoilutus
Ulla, 2022-04-16

Olivia on hyvin eläinraka ja luotettavan oloinen sekä pärjäsi kahden koiramme kanssa hyvin.!

starstarstarstarstar
Koiran ulkoilutus
Riikka, 2022-02-10

Olivia on reipas ja mukava ulkoiluttaja, ja tulee erinomaisesti juttuun koirani kanssa!

Kalenteri

Hoitajan Olivia lemmikit

Hemmå
Mäyräkoira

Taidot

Erityistaidot

Puhun englanti & ruotsi & suomi
<1 vuotta kokemusta
Minun taitoihin kuuluu muun muassa valokuvaus, eli jos haluat niin voin ottaa valokuvia myös lemmikistäsi. Ja jos sinulla on pentu ja haluat opettaa sille temppuja niin autan mielelläni opettamaan sille temppuja, silloin kun oma koirani oli pentu rakastin opettaa hänelle erilaisia temppuja. Olisi kivaa saada taas opettaa koiralle temppuja. Osaan suomea, ruotsia ja englantia sujuvasti. Osaan jopa hieman espanjaa mut en yhtään paljon, vielä.

Tilastot

Email
Vahvistettu
Olivia

Olivia

Hellä Ja Rakastava Eläin Hoitaja

Espoo
Koiran ulkoilutus
Min. 30 minuutin kävely
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
16 EUR
/kävely
Muut palvelut ja hinnat
Ota yhteyttä Olivia

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi premium vakuutuksesta, 24/7 asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, kuvapäivityksistä ja muusta!

Ota yhteyttä Olivia