Lemmikinhoitajaksi alkaminen: kuinka määritän hintani?

Lemmikinhoitajaksi alkaminen: kuinka määritän hintani?

09/01/2018

Ehkäpä mietit lemmikinhoitajaksi alkamista, tai olet jo tehnyt profiilin Pawshakeen. Voit itse päättää mitä palveluita tarjoat: koiranulkoilutusta, koiran päivähoitoa, kotikäyntejä tai kotihoitoa omassa kotonasi. Voit myös määrittää hintasi itse. Mutta miten määrität sopivan hintatason?

Kuva: Bill Young

Voit määrittää hintasi täysin vapaasti, mutta se voi olla aluksi hieman hankalaa. Näet aluksi meidän suosittelemamme aloitushinnat, voit käyttää niitä, tai määrittää sinulle sopivat hinnat. Mieti seuraavia asioita, kun pohdiskelet hintatasoasi:

Motivaatiosi
Pawshaken lemmikinhoitajat tarjoavat palveluitaan, koska he ovat eläinrakkaita ihmisiä. Ahkerasta ja vastuullisesta työstä on tärkeää saada palkkaa, mutta useimmat Pawshakerit eivät tee hoitamista vain rahan takia. Kaikkien täytyy elää jollain, mutta raha ei ole se pääasia. Lemmikinhoitajamme haluavat auttaa muita viettämään lomiansa rauhassa, ja se, että lemmikinhoidosta saa palkkaa on bonus (hyvä sellainen). Mieti siis myös omaa motivaatiotasi, ei vain rahaa.

Kauanko hoitokeikka vie aikaa?
Kotikäyntejä varten joudut liikkumaan paikasta toiseen, joko autolla, julkisella liikenteellä tai kävellen/pyörällä. Kotikäynti koostuu yleensä esim: lemmikin leikityttämisestä, ruokkimisesta, vessan siivoamisesta, postin keräämisestä jne. Koiranulkoiluttaminen riippuu yksilöstä - käytkö nopealla 30minuutin lenkillä korttelin ympäri, vai tarvitseeko koira kunnon lenkkiä? Suosittelemme miettimään yleisen keskihinnan, perustuen siihen kauanko arvelet hoitokeikan vievän aikaa.

Liittyykö hoitokeikkaan jotain kuluja?
Mieti esimerkiksi matkustamiseen liittyviä kuluja, kun menet käymään kotikäynnillä. Jos tarjoat hoitoa vain kotonasi, kannattaa miettiä joudutko tekemään jotain muutoksia kotonasi ennen hoidon aloittamista.Tarjoatko lisäpalveluja, esim. kynsien leikkaamista tai trimmaamista?
... kokemuksesi ja osaamisesi on arvokasta! Oletko trimmannut koiria aikaisemmin enemmänkin? Tunnetko tiettyjä rotuja tarkemmin? Oletko tehnyt vapaaehtoistyötä lemmikkien parissa? Oletko opiskellut eläinten kouluttamista? Ehkä olet käynyt jotain eläimiin liittyviä kursseja, tai olet eläintenhoitaja- tai eläinlääkäriopiskelija? Toisinsanoen: ota huomioon kaikki erikoisosaamisesi. Se vaikuttaa hintoihisi.

Kuinka paljon saat pyyntöjä?
Saatko pyyntöjä ihan liiaksikin asti? Vai onko hiukan liiankin hiljaista ja muut hoitajat näyttävät saavan enemmän keikkoja? Jos et saa keikkoja ollenkaan, se saattaa johtua korkeista hinnoista. Syynä voi myös olla profiilisi - muistathan panostaa profiilisi laatuun täysillä (selkeät kuvat, hyvä pitkä sinusta kertova profiiliteksti).

Muista ottaa Pawshaken 19% osuus huomioon
Jotta voimme pitää palvelumme pystyssä, tarjota jokaiseen varaukseen vakuutuksen, asiakaspalvelun ja markkinoinnin, veloitamme pienen osuuden kaikista varauksista. Siksi 19% osuus vähennetään, ennenkuin maksamme sinulle keikoistasi. Palvelussamme ei kuitenkaan ole mitään muita kuluja, ja profiilin luominen on myös täysin ilmaista kaikille!

Muista, että voit aina halutessasi muokata hintojasi. Kirjaudu sisään säännöllisesti ja pidä profiilisi päivitettynä - aktiivisuutesi näkyy sivullamme, ja omistajat ottavat yhteyttä vain aktiivisiin hoitajiin.

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!