Koiran ulkoilutus

Koiran ulkoilutus naapurustossasi?

Varaa luotettava koiran ulkoiluttaja lähistöltäsi

  • Päivittäiset kävelyt pitävät koirasi terveenä
  • Luotetut, seulotut ja vakuutetut koiranulkoiluttajat
  • Räätälöity koirasi tarpeisiin

Koiran ulkoilutus

Pawshakessa koiranulkoitus viittaa palveluun, jossa ulkoiluttaja vie koirasi ulkoilemaan ennaltasovittuna aikana sinun poissaollessasi.

Miksi Koiran ulkoilutus?

Pitkät tylsät päivät: Jos olet poissa kotoa koko päivän, koirasi saattaa olla yksinäinen ja tylsistynyt. Joidenkin koirien - varsinkin pentujen ja vanhempien koirien - kenties tarvitsee käydä tarpeillaan useammin, mutta ne eivät pääse ulos, jos kukaan ei ole kotona. Tämä saattaa aiheuttaa lemmikillesi stressiä. Mukava kävelylenkki ja pissatauko parantavat koirasi päivää huomattavasti.

Liikunta on avain hyvinvointiin: Suurin osa koirista tarvitsee päivittäistä ulkoilua voidakseen hyvin. Kävelylenkit aktivoivat koiria käyttämään aistejaan; niin näkö-, kuulo- kuin hajuaistikin aktivoituvat tutkimaan ympäröivää maailmaa, ja päivittäinen kävelylenkki on koiralle myös tärkeä sosiaalinen kohtaaminen muiden koirien kanssa.

Jos elät kiireistä elämää, sinulla ei välttämättä ole aikaa tarjota karvakaverillesi tarpeeksi liikuntaa. Jos palkkaat koiranulkoiluttajan, voit päivän jälkeen tulla suoraan kotiin ja nauttia illasta koirasi kanssa valitsemallasi tavalla - voit viedä koirasi uudestan kävelylle tai vaikka vain makoilla yhdessä sohvalla - se on kiinni teistä kahdesta.

Miten Koiran ulkoilutus toimii?

Ilmainen tutustumistapaaminen: Etsi ensin oman alueesi koiran ulkoiluttaja, joka on käytettävissä toivomanasi ajankohtana. Ota yhteyttä häneen ja järjestä tutustumistapaaminen. Jos hoitajalla on oma koira, tutustuttakaa koiranne toisiinsa turvallisessa ympäristössä.

Maksa Pawshakessa: Jos tulette kaikki hyvin toimeen, voit tehdä varauksen ja maksaa turvallisesti Pawshaken kautta.

Parhaat koiran ulkoilutusvinkit:

  • Jos koiranulkoiluttaja hakee ja tuo koirasi, muista antaa hänelle avain kotiisi.
  • Näytä hänelle, missä säilytät kaulapantaa tai valjaita, hihnaa, makupaloja, kakkapusseja tai mitä tahansa muuta lenkin aikana tarvittavaa.
  • Perehdytä ulkoiluttaja koirasi käyttäytymiseen kussakin tilanteessa, esimerkiksi koiran tavatessa tuntemattoman ihmisen, toisen naaras- tai uroskoiran tai polkypyörän, ja-  hyvin tärkeää! – Perehdytä ulkoiluttaja kaikkiin koirasi tuntemiin käskyihin.
  • Sopikaa selkeästi missä kävely tapahtuu ja kuinka kauan se kestää.Sopikaa siitä, voiko koiran päästää irti hihnasta ja jos voi, missä tämä tapahtuu, sekä mahdollisesta koulutuksesta ja muista seikoista, jotka ovat tärkeitä sinulle ja koirallesi.

Tarkista, mitä Mustille kuuluu: Jos haluat olla osana koirasi seikkailua, koirasi ulkoiluttaja voi lähettää sinulle ulkoilun aikana viestejä tai kuvia Pawshaken nettisivun tai sovelluksen kautta.

Miksi Koiran ulkoilutus Pawshaken kautta?

Luotetut, tarkastetut ja vakuutetut: Pawshakesta löydät oman alueesi luotetut ja tarkoin seulotut koiranulkoiluttajat. Koirallasi on Pet Protection -vakuutus koko ulkoilun ajan.

Ei huonoa omatuntoa: Sitoutunut koiranulkoiluttaja voi olla hyvä vaihtoehto naapurille tai anopille ulkoiluttamaan koirasi. Monet koiranomistajat eivät kehtaa pyytää ystäviä tai sukulaisia huolehtimaan koirastaan - Pawshaken koiranulkoiluttaja auttaa sinua mielellään!

Räätälöity koirasi tarpeisiin: Monet ammattimaiset koiranulkoiluttajat seuraavat aina tiettyä reittiä ja ulkoiluttavat useita koiria yhtäaikaa. Pawshaken ulkoiluttajat kuitenkin ulkoiluttavat vain joko yhtä tai vain muutamaa koiraa samaan aikaan.

Eikö koirasi tule toimeen muiden koirien kanssa? Pyydä, että koirasi ulkoilutetaan yksin ilman muita koiria.

Onko sinulla pieni pentu tai vanhempi koira, joka ei pysy ammattimaisen koiranulkoiluttajat tahdissa, tai jolle tämän reitit ovat liian pitkiä? Löydä ulkoiluttaja, joka vie koirasi lyhyelle ja hidastemposemmalle kävelylle.

Onko koirasi todella energinen, ja tarvitsee pitkiä kävelyjä? Myös tämä on järjestettävissä. Pawshaken koiranulkoiluttajien hauska ja huolehtiva palvelu ottaa jokaisen lemmikin yksilökohtaiset tarpeet huomioon!

Pawshake-takuu

  • Paikalliset lemmikinhoitajat
  • Täysvakuutettu
  • Mielenrauha

Pawshake-tiimi on valmiina auttamaan.

Ota meihin yhteyttä